Arama sonuçları: *

1. S

Bugün TÜRKNET'e geçiş yapacağım. Sorularım var

Fiber veriyorlar demekki ama bende vdls modem var
  2. S

Bugün TÜRKNET'e geçiş yapacağım. Sorularım var

Bildiğim kadarıyla iade etme şartıyla turknet kullandığım sürece sana bir modem veriyor lar 1704728526 Hocam şimdi peki neye gecicez en mantıklısı turknet Vodafone ve tt aşırı pahalı diğerlerinin arasındada en mantıklısı turknet kalıyor
  3. S

Turknet-milenicom-netspeed hangisi daha iyi

Ben turknete geçme kararı aldım arayıp bi görüşmek istiyorum ama hangi hat bilmiyorum internet sitesinde yazmıyor bir kaftane var ama evde internet için değil galiba
  4. S

hocam paket fiyatları vs. öğrenmek için hangi hattı aramalıyım evde internet için tam bulamadımda
  5. S

İlk ay beğenirsem caymam da ama gerçi İlk 1 ay cayma k Hakkı veriyorlar diye biliyorum
  6. S

Hocam taahhütsüz daha iyi değilmi istediğin zaman cayma hakkı oluyor ya da ben Mi yanlış biliyorum
  7. S

hmmm galiba turknet daha mantıklı
  8. S

tt aşırı pahalı hocam zaten galiba çook büyük bir hata yapmışsınız
  9. S

bizde fiber alt yapı yok da sen biraz pahalı ödüyormusun 75mbsn sitede 300 tl idi zaten seninki 35
  10. S

ben 75 alacağım herhalde bir sıkıntı çıkmaz ne kadar ödüyorsun kanka
  11. S

paketiniz internet hızınız vs. fiyatınız nedir ne kadar ödüyorsunuz birde o sizin binayla alakalı olabilir gibime geldii 1704390337 paketiniz internet hızınız vs. fiyatınız nedir ne kadar ödüyorsunuz
  12. S

hocam artık galiba 2 senelik sözleşme vs. yok 1 senelik miş max bilemiyorum hocam netspeed kullanıcısıda baya var en mantıklısı arayıp konuşmak ama bilemiyorum ya sıkıntı çektirmezler inşallah
  13. S

Arkadaşlar sözleşmem bitiyor bütün markalar aşırı pahalı en uygunları netspeed ve turknet bu ikisinin arasında tercih yapmam gerek netspeed daha iyi diye biliyorum fakat ilk 6 ay sabit veriyor sonrası ne kadar artar bilmiyorum 75 mbsn vdsl alacağım 278 tl turknette ise 300 tl 12 ay sabit fiyat...
  14. S

Yardım Neet speed kullananlar da internet gitti mi

Hodam sizin paket ve fiyatı nedir ilk 6 ay sabit diyor ama ben 2 yil flan sözleşme imzalamak istiyorum beğenirsem eger
  15. S

Yardım Neet speed kullananlar da internet gitti mi

Tam netspeed almayı düşünürken karşıma çıkan o konu
  16. S

Binama fiber kutusu geldi ne yapmalıyım?

hocam fiber kutusu nasıl oluyorya bizim yan binaya geldi ama biz öyle bir şey yok hayla
  17. S

Yardım Hangi Evde İnternete Geçmeliyim?

aşırı iyi değil ama şuan bir sıkıntısı yok
  18. S

Yardım Hangi Evde İnternete Geçmeliyim?

hocam turknet vaya netspeed daha mantıklı değilmi hem uygun hemde az çok tanınmış bunları duymadım daha önce giga hariç galiba
Top Bottom