Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Hangi İnternet Servis Sağlayıcı

Yıllardır kablonet kullanıyorum çok ufak sorunlar yaşadım ama en ufak sorunda dahi evime gelip müdahale etmeleri 2 saatten fazla sürmedi.
  2. S

Kablonet iyi midir ?

Kablonet in modemi farklı hiç bir marka modem uyum sağlamaz. Mecburen kiralık modem kullanıcaksın yada netmaster modem almak zorundasın. Yurt dışı uyumlu docsis 3.0 modemler var ama almak sıkıntı. Yıllardır tv ile beraber kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. Cs tarzı oyunlar oynamıyorum ama mmo...
  3. S

20 metre CAT6 kabloyla 3 metre arasında hız farkı var mı ?

Sonradan yer değiştirmiyeceksen alabildiğin en kısa kabloyu al. Hız farkı olmaz ama kabloyu eğip büktüğün yerler zamanla deforme olup kopar.
  4. S

Nasıl bir internet kablosu almalıyım ?

https://www.amazon.com.tr/20164-Ugreen-CAT6-Ethernet-Kablosu/dp/B082TFD8KR Bu kabloyu arkadaşımın evinde kullandık. Normalde 20 metreden fazla lazımdı ancak uzun olması sorun yaratır diye duvarı delip kısaltabileceğimiz en kısa mesafeye indirip bunu kullandık. 2 sene olmuştur hala sorunsuz...
  5. S

Nasıl bir internet kablosu almalıyım ?

Modem le pc yan yanaysa fazla alıp boşa kablo kirliliği yapmana değmez ve o kabloyu saklamak için eğip bükmen gerekecek bu da ister istemez zamanla kablonun tahrip olmasına neden olacak. Cat6 Ugreen veya daha kaliteli markalardan 1 metre veya sana en uygun neyse onu al başını ağrıtmaz. Cat...
  6. S

Öneri BIMcell Şu An En F/P Operatör Olabilir

Arkadaş şuanlık en iyi tarifeyi söylemiş siz en iyi paket benim deyip sidik yarıştırıyonuz önce bi okuyun sonra yazın mümkünse. Bimcell e gelicek olursak malesef taahhüt yok o yüzden 3 ay da bir zam yapıyor bende kullandım senelerce ama artık günümüzde taahhüt şart eğer yapıyorsa fiyatlar iyi.
  7. S

Turktelekom 40gb 205tl Turkcell 20gb 152tl

Biraz önce Turkcell tarifesine geçtim Turk Telekom iyi fakat interneti bazen sorun çıkartabiliyor birde evimde çekmemezlik olmaya başladı son 2-3 aydır. Bu sefer Turkcell denemek istedim umarım sorunsuz geçiş olur da başımı ağrıtmazlar. Bu arada müşteri hizmetlerini arayınca tarife bitti geçiş...
  8. S

Öneri 🔥Vodafone Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi 107'TL🔥

Muhtemelen şehir farkındandır ben etrafımdan duyduklarımı aktardım o yüzden alıcaklarada sormalarını önerdim sonra pişman olsanda fayda efmiyor.
  9. S

Öneri 🔥Vodafone Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi 107'TL🔥

Vodefone bıktırdı herkesi şimdi ucuzluyor ama nafile etrafımda herkes şikayetçi. Tarifeye geçmeden araştırın sorun kullananlara sonra geçin yoksa 16gb değil 160gb verse işe yaramaz.
  10. S

Öneri Turknet geçtim beğenmedim firma önerisi lazım

Uydu net altyapısı varsa onun paketlerine bir bak en ufak sorunda direk servis gelip ilgileniyor.
  11. S

Kablonet hakkında görüşleriniz

Kablonet müşteri temsilcisi açısından ve dalgalanmayan interneti açısından çok iyi ama modemleri kötü ve değiştirme şansında yok malesef o yüzden mecburen wifi çoğaltıcı almak zorundasın diğer odalarda kullanıcaksan.
  12. S

📱Hangi telefon operatörünü kullanıyorsun ve memnun musun❓

4 aydır vestelcell kullanıyorum 55 tl + vergi ye 18 gb internet vermesi bana yetiyor. Bundan önce de bimcell kullanıyordum hiç bir farkı yok ama bimcell fiyatları uçtu :D
  13. S

Kablonet iyi midir ?

10 Yıldan fazladır kablonet kullanıyorum kablotv ile beraber anten derdinide ortadan kaldırıyor. Modemlerinin wifi sinin çekim kuvveti zayıf onuda çoğaltıcı kullanarak çözdüm ben onun dışında en ufak sorunda dahi hemen servis evine gelip yardımcı oluyor müşteri hizmetleri çok iyi.
  14. S

mobile internet önerisi max 130tl

https://www.vestelcell.com.tr/ 2 aydır kendim kullanıyorum bi sorun yaşamadım tek sorun geçişler biraz sıkıntılı oluyor. Bundan öncede Bimcell kullandım yıllarca aynı Türktelekom altyapısında onda da hiç sorun yaşamamıştım.
  15. S

Yardım İnternetim bir anda 100mbps oldu

Kimin üstüne kayıtlı ise onun doğumgünü
  16. S

Yardım İnternetim bir anda 100mbps oldu

Doğumgünü hediyesi 1 günlük
Top Bottom