Neler Yeni

Kablonet iyi midir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
YKS
Normalde Netspeed kullanıcısıyım ama 66 Mbps için 450 TL ödüyorum ve bugün aradaklarında tarife fiyatının yükseleceğini söylediler. İşin garibi kendi sitelerinde benim şu anki tarifem 299 TL.

1728307241401.png
1728307336851.jpeg

O yüzden bende Kablonet'e geçmeyi düşündüm ama altyapımızda Kablonet yok sadece Türk Telekom'un altyapısı var. Sizce Kablonet'e geçilir mi? 50 Mbps için 12 taahhütlü ilk 3 ay 289 TL sonraki ay 359 TL ve online başvurunca ilk 2 ay ücret ödemiyormuşuz. Modemim ise Türk Telekom'un verdiği TD-W9970V3 modemi ama modemi değiştirip Keenetic modem almayı düşünüyorum.
Sizce Kablonet altyapım olmamasına rağmen taahhütlü Kablonet'e geçmeli miyim?

1728307117522.png

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,243
İsim
Emre siyah
Yanılmıyorsam geceleri internet veya upload bir şeyin hızını düşürüyorlar verdikleri hizmet kötü değil ama.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Sinan
Kablonet in modemi farklı hiç bir marka modem uyum sağlamaz. Mecburen kiralık modem kullanıcaksın yada netmaster modem almak zorundasın. Yurt dışı uyumlu docsis 3.0 modemler var ama almak sıkıntı.
Yıllardır tv ile beraber kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. Cs tarzı oyunlar oynamıyorum ama mmo oyunlar oynarken ping sorunu yaşamadım.
Abone olurken bedava diye iteledikleri şeyleri abone olduktan sonra iptal et yoksa her ay kullanmadığın şeylere para ödersin.
Altyapı için başvurunu yap ve bolca darla onları 1 kişi bile olsa altyapı getirebiliyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
YKS
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablonet in modemi farklı hiç bir marka modem uyum sağlamaz. Mecburen kiralık modem kullanıcaksın yada netmaster modem almak zorundasın. Yurt dışı uyumlu docsis 3.0 modemler var ama almak sıkıntı.
Yıllardır tv ile beraber kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. Cs tarzı oyunlar oynamıyorum ama mmo oyunlar oynarken ping sorunu yaşamadım.
Abone olurken bedava diye iteledikleri şeyleri abone olduktan sonra iptal et yoksa her ay kullanmadığın şeylere para ödersin.
Altyapı için başvurunu yap ve bolca darla onları 1 kişi bile olsa altyapı getirebiliyorlar.
Anladığım kadarıyla evdeki modemim uyumlu değil illede onların modemi lazım bu biraz sıkıntı şahsen. İnternetten başvuru yapmayı düşünüyorum ilk 2 ay ücret ödemiyormuşuz internetten başvurunca. Peki ya başka bir ISS öneriniz var mı ? Şuanki tarifemden daha ucuz şeklinde ?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
kablonet iyidir hoştur uzun süredir kullanmışımdır ama. 50mps de olsa 100 mpsde olsa müşteri temsilcisiyle hız düşmesi istemediğinizi belirtiniz yoksa internetiniz. 100 mpsden 24 mps ye düşüyor saat 19.00 00.00 arası sonra eski haline dönüyor bunu belirtin kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,948
Üyeler
164,070
Son üye
esss123
Top Bottom