Neler Yeni

mobile internet önerisi max 130tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
şuan turkcell kullanıcısıyım 70gb 1 senelik tarifeyi kullanıyorum yakında bitecek ve turkcell de bayağı pahalanmış paket önerisi varmıdır min 14-15gb olsun

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
şuan turkcell kullanıcısıyım 70gb 1 senelik tarifeyi kullanıyorum yakında bitecek ve turkcell de bayağı pahalanmış paket önerisi varmıdır min 14-15gb olsun
reis benim bir önerim olmaz ama sana özel tarifeler çıkartabilir müşteri hizmetleri Turkcell için. Başka Operatör diyorsan TürkTelekom al derim Vodafone sağolsun bir yerde çekmiyor.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
taahhüt bitmesine 3-5 kala türkcell müşteri hizmetlerini ara başka operatörde fiyatlar uygun olduğunu fiyatlarını yüksek bulduğunu söyle ve ben 3-5 güne taahhüt bitince onlara geçeceğim de bazen şansına arıyorlar seni aynı fiyattan devam edebiliyorsun aynı fiyat olmasada mutlaka indirim öneriyorlar.
en uygun bu görünüyor
vodafone Kırmızı Fırsat 20GB Paketi ₺99/ay
türktelekom 15 gb 115tl fiyat koymuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis benim bir önerim olmaz ama sana özel tarifeler çıkartabilir müşteri hizmetleri Turkcell için. Başka Operatör diyorsan TürkTelekom al derim Vodafone sağolsun bir yerde çekmiyor.
denerim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

taahhüt bitmesine 3-5 kala türkcell müşteri hizmetlerini ara başka operatörde fiyatlar uygun olduğunu fiyatlarını yüksek bulduğunu söyle ve ben 3-5 güne taahhüt bitince onlara geçeceğim de bazen şansına arıyorlar seni aynı fiyattan devam edebiliyorsun aynı fiyat olmasada mutlaka indirim öneriyorlar.
en uygun bu görünüyor
vodafone Kırmızı Fırsat 20GB Paketi ₺99/ay
türktelekom 15 gb 115tl fiyat koymuş
vodafone ucuz ama çekmiyor tt de gereksiz pahalı olmuş türkcell e bakacağım sanırım yine

melidoas6

80+ Silver
Vodafone da sınırsız wp ve 20 gb net 100₺ idi ona bakabilirsin.

denerim hocam

vodafone ucuz ama çekmiyor tt de gereksiz pahalı olmuş türkcell e bakacağım sanırım yine
Vodafone çekiyor tt çekmiyor eskisi gibi değil. İndirme hızı yavaş ama bir sorun yaşatmadı video yada dizi vs izlerken

Yine de konuma göre değişir

Diğer operatörlerden Turkcell performansını bekleme

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek

Vodafone çekiyor tt çekmiyor eskisi gibi değil. İndirme hızı yavaş ama bir sorun yaşatmadı video yada dizi vs izlerken

Vodafone kullanan birçok insan var reis. Ve Çoğu da çekmiyor diye şikayetçi ve tabii ki en iyi çeken operatör yine Türkcell oluyor. Ben Şahsen Vodafone'a geçmesini tavsiye etmem. Sınırsız paketleri gayet güzel duruyor fakat çekmedikten sonra bana sınırsız paket yapsa ne olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vodafone kullanan birçok insan var reis. Ve Çoğu da çekmiyor diye şikayetçi ve tabii ki en iyi çeken operatör yine Türkcell oluyor. Ben Şahsen Vodafone'a geçmesini tavsiye etmem. Sınırsız paketleri gayet güzel duruyor fakat çekmedikten sonra bana sınırsız paket yapsa ne olur.

hocam babam kullanıyor şahsen şehir içinde bile çekmediği oluyor ki köyde nasıl çeksin

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Sinan
2 aydır kendim kullanıyorum bi sorun yaşamadım tek sorun geçişler biraz sıkıntılı oluyor.
Bundan öncede Bimcell kullandım yıllarca aynı Türktelekom altyapısında onda da hiç sorun yaşamamıştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,923
Üyeler
164,066