Arama sonuçları: *

1. Y

1 yıl 3 aydır kullanılan taahütü bedelsiz feshetmek mümkün mü?

evet tüketici haklarına veyahut mahkemeya giderek yapabilirsin 1 yıldan uzun tahaddüt yapmak kişinin yaşam hakkı ihlali nedeniyle yasaktır bunu türk telekoma söylersen caymanda para isteyeceklerini sanmam yoksa 1 kere adli mercide sonuçlanana göre hem avukat parasını hem davayı hemde tüketicinin...
  2. Y

Yardım Turknet destek rezilliği

değişik kanka bende bir sorun olmadı kötü olmuş umarım çözersin
  3. Y

müşteri temsilcisi dediğim o 80 ile biten değil farklı bir nosu var 71 ile biten ondan bahsetmiştim onu bir arayın isterseniz aradıysanız bilemiyorum ben bir sorun yaşamadım yani direkt bağladılar geldi
  4. Y

kanka ben kullanıyorum aktif olarak bende de arkadaşımda da öyle bir sorun çıkmadı direkt destek merkezini arayıp konuyu söylersen yardım edeceklerini düşünüyorum
  5. Y

Fiber İnternet Altyapısı

başvurduktan ortalama ne kadar sonra gelip bağlanır
  6. Y

Fiber İnternet Altyapısı

herhangi bir ücret isteniyor mu onu tam bilmediğim için imza toplayamadım yoksa toplayacağım
  7. Y

Fiber İnternet Altyapısı

bizdede öyle kablolar fiber destekli fiber altyapı var fakat mahalleye gelip fiber kablo bağlanmadığı için fiber internet kullanılamıyor benim durumumda öyle
  8. Y

Yardım F/P En İyi İnternet Sağlayıcısı

peki önereceğin bi modem var mı max 300TL ye güzel kaliteli bi modem
  9. Y

buldum kanka 77 gösteriyor başka modeme geçsem artar mı ?
  10. Y

öyle bişey göremedim kanka bende şöyle anasayfa
  11. Y

altyapısı yok burda ya 1599743946 98 e kadar destekliyor 1599744563 ben girdim kanka ondan sonra napıyım ?
  12. Y

o zmn türk telekomda tahattütüm bitinde 100mbps den alıyım ona geçiyim ama kendi yeni modeminimi getittiriyim yoksa max 300TL ye önereceğiniz modem var mı ?
  13. Y

şu an türk telekomum var ama bazen sorun yaşatıyor onun için dedim ya
  14. Y

Ben Twitch de filan yayın açıcam bana yüksek download ve yüksel upload yapan max 150TL lik internet önerirseniz sevinirim şimdiden sağolun
  15. Y

18 mbps yeterli mi ?

bi sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum indirme yapsada yapmasada bi sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum
Top Bottom