bizdede öyle kablolar fiber destekli fiber altyapı var fakat mahalleye gelip fiber kablo bağlanmadığı için fiber internet kullanılamıyor benim durumumda öyleNasıl yani?
binanızda fiber altyapı olup mahallenizde nasıl olmuyor?
bizdede öyle kablolar fiber destekli fiber altyapı var fakat mahalleye gelip fiber kablo bağlanmadığı için fiber internet kullanılamıyor benim durumumda öyle
Hocam müteahhitiniz demekki fiber döşemiş ileriyi dönük. Mesela bizde de bakırdı kablolar. Tt fiber geldi. Bütün binaya sıfırdan daireye kadar fiber çekildi.Arkadaşın dediği gibi kablolar var fakat fiber yok
herhangi bir ücret isteniyor mu onu tam bilmediğim için imza toplayamadım yoksa toplayacağımHocam müteahhitiniz demekki fiber döşemiş ileriyi dönük. Mesela bizde de bakırdı kablolar. Tt fiber geldi. Bütün binaya sıfırdan daireye kadar fiber çekildi.
Yani fiber getirmek için imza toplayıp yöneticiniz vasıtası ile tt ilçe müdürlüğüne başvurabilirsiniz.
İstenmiyorherhangi bir ücret isteniyor mu onu tam bilmediğim için imza toplayamadım yoksa toplayacağım
başvurduktan ortalama ne kadar sonra gelip bağlanırİstenmiyor
Eğer sokağınızda fiber yoksa gelmesi belki yıllar sürer. Her imza toplayana direk altyapı verilmiyor. Yeni fiber istediğiniz 2022 projesi için konuşulur eğer olumlu ise altyapı gelir. Ama dediğim gibi olumsuz ise yıllar sonra bile gelebilir.başvurduktan ortalama ne kadar sonra gelip bağlanır