Neler Yeni

Yardım Turknet destek rezilliği

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
1640873554712.png

Yaklaşık 2 aydır internet bağlatmak için uğraşıyorum internetim bağlanmadan paketimi aktif etmişler üstüne attığım tc kimliği bidaha istediler ama siteleri sorunlu olduğu için onuda atamadım destek kaydı oluşturmak istediğimde ise böyle bir uyarı aldım müşteri hizmetlerini arıyorum ordan oraya atıyolar sürekli bi döngü içerisine girdim başına gelen varsa yardımcı olabilir mi nereyi aramalı veya ne yapmalıyım ?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Alıntıyı görüntüle

Yaklaşık 2 aydır internet bağlatmak için uğraşıyorum internetim bağlanmadan paketimi aktif etmişler üstüne attığım tc kimliği bidaha istediler ama siteleri sorunlu olduğu için onuda atamadım destek kaydı oluşturmak istediğimde ise böyle bir uyarı aldım müşteri hizmetlerini arıyorum ordan oraya atıyolar sürekli bi döngü içerisine girdim başına gelen varsa yardımcı olabilir mi nereyi aramalı veya ne yapmalıyım ?
Arayarak durumu düzeltmekten başka bir çözüm yolu yok gibi.
Türkneti kapattırıp başka firmaya geçebilirsin ama sorunun devam edebilir.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
bu türknette taahütsüz internet diyorlardı ya istediğimiz zaman feshedebiliyor muyuz mesela sen olumsuz bir durum yaşadın anında değiştirebiliyor musun

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
bu türknette taahütsüz internet diyorlardı ya istediğimiz zaman feshedebiliyor muyuz mesela sen olumsuz bir durum yaşadın anında değiştirebiliyor musun
Evet değiştirebilir ama paketin başladığı zamandan itibaren kullandığı olarak sayıldığı günlerin parasını öder.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Alıntıyı görüntüle

kanka ben kullanıyorum aktif olarak bende de arkadaşımda da öyle bir sorun çıkmadı direkt destek merkezini arayıp konuyu söylersen yardım edeceklerini düşünüyorum

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Evet değiştirebilir ama paketin başladığı zamandan itibaren kullandığı olarak sayıldığı günlerin parasını öder.
nasıl yani şimdi arkadaş iptal etmek istediğinde bu zamana kadar yapılan indirimlerin hepsini ödüyor mu o taahhütlü de olmuyor muydu

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
kanka ben kullanıyorum aktif olarak bende de arkadaşımda da öyle bir sorun çıkmadı direkt destek merkezini arayıp konuyu söylersen yardım edeceklerini düşünüyorum
Konuyu tam okumamışsınız sanırım.
"müşteri hizmetlerini arıyorum ordan oraya atıyolar sürekli bi döngü içerisine girdim"
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl yani şimdi arkadaş iptal etmek istediğinde bu zamana kadar yapılan indirimlerin hepsini ödüyor mu o taahhütlü de olmuyor muydu
İndirim demedim dostum mesela 12.ayın 20sinden itibaren paket başladı diyelim 10 günlük kullanım parası ne kadarsa onu öder vegiler dahil.
Taahhütlü olsaydı 12 aylıksa taahhüt 12 aylık parayı öderdi.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,323
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hayır. Aylık 99 TL fatura bedelinin kullandığınız kısmını ödüyorsunuz çıkarken. Fatura kesim tarihinde iptal ederseniz 0 TL ödersiniz.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Konuyu tam okumamışsınız sanırım.
"müşteri hizmetlerini arıyorum ordan oraya atıyolar sürekli bi döngü içerisine girdim"

İndirim demedim dostum mesela 12.ayın 20sinden itibaren paket başladı diyelim 10 günlük kullanım parası ne kadarsa onu öder vegiler dahil.
Taahhütlü olsaydı 12 aylıksa taahhüt 12 aylık parayı öderdi.
müşteri temsilcisi dediğim o 80 ile biten değil farklı bir nosu var 71 ile biten ondan bahsetmiştim onu bir arayın isterseniz aradıysanız bilemiyorum ben bir sorun yaşamadım yani direkt bağladılar geldi

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Arayarak durumu düzeltmekten başka bir çözüm yolu yok gibi.
Türkneti kapattırıp başka firmaya geçebilirsin ama sorunun devam edebilir.
işte ulaşamıyorum sorun orda arıyorum başka yere atıyo orası başka yere atıyo böyle döngüye giriyo

müşteri temsilcisi dediğim o 80 ile biten değil farklı bir nosu var 71 ile biten ondan bahsetmiştim onu bir arayın isterseniz aradıysanız bilemiyorum ben bir sorun yaşamadım yani direkt bağladılar geldi
aradım aynı şekilde bi sonuca ulaşamadım eksik yada hatalı kodladınız deyip attı

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
işte ulaşamıyorum sorun orda arıyorum başka yere atıyo orası başka yere atıyo böyle döngüye giriyo

aradım aynı şekilde bi sonuca ulaşamadım eksik yada hatalı kodladınız deyip attı
Yani bir şey diyemiyorum en son çare olarak başka firmaya geçin sorun türknet kaynaklı ise zaten başka firmaya geçtiğinizde sorun çıkmayacaktır fakat sorun TTnet ile felan alakalıysa başka firmaya geçseniz bile sorununuz devam edebilir.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit

değişik kanka bende bir sorun olmadı kötü olmuş umarım çözersin

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
Alıntıyı görüntüle

Ben de türknet müşterisiyim farklı sıkıntılarım olduğunda müşteri hizmetleri aradığında sormuştum bireysel turknetin müşteri hizmetleri yok çözüm merkezi var demişti yani bağlanmaya çalışma zaten öyle bir yer yok

Top Bottom