Arama sonuçları: *

1. asemih159

Fiber Altyapı ile Gigabit İnternet Alınabilir mi?

Merhaba, Yakın bir zamanda binamıza fiber altyapı gelecek. Tahminimce daire içine kadar fiber kablo ile gelecektir. (Yani GPON fiber.) Altyapının sahibi Türk Telekom. Bu altyapı ile gigabit internete almak mümkün mü? Herhangi bir fiber altyapı gigabit destekliyor mu? Gigabit internet...
  2. asemih159

Yardım Saha Dolabı ve Altyapı

140 lira ödüyorum, 200 GB kotası var. Bulunduğun yere göre 16 ile 30 mbps arasında değişen bir hız veriyor. Almak için binanda altyapı bulunmaması gerekiyor. Tahhüt yok.
  3. asemih159

Şu anda TurkTelekom Magnet kullanıyorum. (SuperBox alternatifi) en kısa sürede altyapı üzerinden internet almak ustediğim için araştırma yapıyorum.
  4. asemih159

TurkTelekom ondan internet almamı ister mi?
  5. asemih159

Bu sabah sokağımıza saha dolabı kuruldu. Tahminimce saha dolabına fiber altyapı ile internet geliyordur. Apartmanımız yeni olduğu için altyapıdan apartmanımıza gelen bir internet kablosu yok. Apartmanımıza altyapıdan internet alabilmek için nereye başvurmamız gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. asemih159

Yardım Altyapı Hızı Arttırmak

Peki hız yükseltmek için Türk Telekom müşteri hizmetlerini aramam yeterli olur mu?
  7. asemih159

Yardım Altyapı Hızı Arttırmak

Evime ADSL internet altyapısı geliyor. TürkNet gibi sitelerden altyapı hızı sorguladığımda 8 Mbps hız alabileceğimi söylüyorlar. Bildiğim ve çevremden duyduğum kadarıyla internet altyapıları duruma göre kasıtlı olarak azaltılabiliyormuş. Örneğim eski (çok eski) modemler 8 Mbps'dan hızlı...
  8. asemih159

RedBox kullananlar bilgilendirebilir mi

Cevabın için teşekkürler. Ben TürkTelekom Magnet aldım 👍🏻.
  9. asemih159

[Çözüldü] "turktelekom.com.tr" Çöktü

Sırayla girelim.
  10. asemih159

Düzelmemiş ama sitesine giriliyor.
  11. asemih159

Yoo ben şu an TT'nin internetini kullanıyorum. Yani sorun yok.
  12. asemih159

Bende de aynısı var. Ben de bakınmaya geldim 😁
  13. asemih159

Altyapı çalışması apartmanda bir tek beni etkiliyor bu mümkün mü?

Evet mümkün. Bir saha dolabı doluysa sizi diğer dolaba bağlamış olabilirler.
  14. asemih159

TT Ev İnterneti Kablo Bağlamama Sorunu

Binaya tesisat döşemek mütaitin sorumluluğunda. İSS’lerin bunu üsleneceğini sanmıyorum maalesef ☹️ 1606218020 Sadece kendi dairenize bir kablo çekebilirsiniz. Tek kablo olduğu için siz de yapabilirsiniz.
  15. asemih159

Yeni ev de alt yapı oluyormu

Yanlış anladın, SuperBox Turkcell’in RedBox Vodafone’un. Bu benim bahsettiğim Türk Teklekom’un. Maalesef ücretli. 100 GB kotalı tarife -> 113₺ 200 GB kotalı tarife -> 143₺
  16. asemih159

Bak şimdi; Türk Telekomun bir hizmeti var: Bizim gibi altyapı olmayan evlere (genelde yeni binalar) altyapı gelene kadar yukarıda da bahsettiğim 4.5G Wi-Fi (Tam adı bu değildir de ben böyle diyorum) hizmeti var. Diğerlerinden (SuperBox, RedBox) farkı ne dersen taahhüt yok. Not: Bu hizmet her...
  17. asemih159

Ben hala bekleme sürecindeyim, şimdi Türk Telekom’un 4.5G Wi-Fi (SuperBox’un Türk Telekom hali)’ına başvurduk.
  18. asemih159

Yeni binanıza fiber tesisat döşenecek, eğer sokağınızdan fiber geçiyorsa çok beklemeden internete kavuşursunuz. Eğer sokaktan fiber altyapı geçmiyorsa fiberin gelmesini beklersiniz. Not: Aynı dertten ben de muzdaribim, oradan biliyorum.
  19. asemih159

Yardım Bakır Altyapıyı Binamıza Almak Hakkında

Merhaba; Sokağımızda bakır internet altyapısı bulunuyor. Bu altyapıyı binamıza almak için nereye başvurmamız gerekiyor. Süreç nasıl işliyor? Yardımcı olursanız sevinirim. 👍🏻
Top Bottom