Neler Yeni

RedBox kullananlar bilgilendirebilir mi

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Merhaba;
Evimde altyapı bulunmadığı için SuperBox, Redbox gibi çözümler araştırmaya başladım. RedBox SuperBox’dan daha ucuz geldi.
RedBox’da internet hızı sınırlı mı?
Oyunlarda ping yaklaşık ne kadar?
Kopma gibi problemler oluyor mu?
Başvuru süreci nasıl işliyor?

Sorularım şimdilik bu kadar, yardımcı olursanız sevinirim. 👍🏻

Fealin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kenan Yılmaz
Biraz geç oldu ama belki işine yarar diye yazıyorum . (Çanakkale'nin Çan ilçesinde oturuyorum) Download hızı sınırlı değil
(130 mbpsye kadar gördüm) ancak upload 5 mbps ile sınırlı. Ping ise oynadığım oyunlardan örnek vereyim : Valorant TR sunucusunda pingim 40 civarı CS:GO'da ise 80 90 civarında. Kopma problemi daha hiç yaşamadım ama yaşayanlar varmış. Başvuru ise başvuru tarihinizden yaklaşık 1 hafta sonra teknofix diye bir firmanın elemanı gelip kuruyor. Kota ise her ayın 15inde yenileniyor.

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz geç oldu ama belki işine yarar diye yazıyorum . (Çanakkale'nin Çan ilçesinde oturuyorum) Download hızı sınırlı değil
(130 mbpsye kadar gördüm) ancak upload 5 mbps ile sınırlı. Ping ise oynadığım oyunlardan örnek vereyim : Valorant TR sunucusunda pingim 40 civarı CS:GO'da ise 80 90 civarında. Kopma problemi daha hiç yaşamadım ama yaşayanlar varmış. Başvuru ise başvuru tarihinizden yaklaşık 1 hafta sonra teknofix diye bir firmanın elemanı gelip kuruyor. Kota ise her ayın 15inde yenileniyor.
Cevabın için teşekkürler.
Ben TürkTelekom Magnet aldım 👍🏻.

Top Bottom