İsterseniz size kendi davet kodumu veririm.
Bu konuyu örnek alarak bende kendi deneyimlerimi paylaşacağım. En azından çeşitlilik olur forumda, çok şey yaşamış kişileride görmüş olurlar. Not: Abdullah abi gibi bir türknet hikayem var, resmen yaşamadığım şey kalmadı. Türknet'e mailden baktığım kadarıyla 05/2018 tarihinde TTNET'ten geçiş yaptım. Sözleşme cezalarıdır derken çok şey başıma geldi. Bunlara açacağım bir konuda değinirim ama şuan gayet memnunum. Neden mi? Çünkü üstte belirttiğim 05/2018 den başlayıp daha geçen ayın başına kadar kullandığım(kullanabildiğim-gördüğüm) hızlar 7 Mbps indirme, 0,7 Mbps yükleme hızım vardı.(YAPA kullanıyordum) Geçen ayın başı itibariyle araştırmalarım gayretlerim sonucu yeni bölgemde hızlarım değiştiğini fark edip hemen geçiş işlemini başlatmıştım geçen ay başı ile başlamıştı hizmetim ve şuan ki hızlarım 85.97 Mbps indirme, 8 Mbps yükleme. Bu hızları görmem baya uzun yıllar gördü senelerdir 7 Mbps indirme, 0,7 Mbps yükleme hızlarına benzer internet paketlerini kullandım ve şuan geçen ay itibariyle bu hızları kullanmaya başladım. Uzun bir deneyim konusu açmayı düşünüyorum. İki yıllık tecrübemi , yaşadığım olayları anlattığım bir konu ilk fırsatta hazırlayacağım.