Neler Yeni

Yeni ev de alt yapı oluyormu

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
Şimdi söyle söyliyim bizim fikirtepede bir tane evimiz var oda yaşıyoduk ve orda internet alt yapisi vardi türktelekom kullanıyordum ama ev eski olunca ve biraz ortam kötuydı her gün uyusturucu baskini kavga felan bizde tasindik evi kiraya verdik ondan öncede mutahite vermistik ama mütahit yapmamisti ordaki çoğu ev yapilmis yeni rezidanslar yapilmisti iste şimdi haberlerde gördüm bizim oraya cevre ve sehircilik bakanligi el atti şimdi bizim evde yenisi yapilcak iste benim sorum burda basliyor şimdi biz sonra oraya tasininca internet alt yapisi olcakmı ?

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Şimdi söyle söyliyim bizim fikirtepede bir tane evimiz var oda yaşıyoduk ve orda internet alt yapisi vardi türktelekom kullanıyordum ama ev eski olunca ve biraz ortam kötuydı her gün uyusturucu baskini kavga felan bizde tasindik evi kiraya verdik ondan öncede mutahite vermistik ama mütahit yapmamisti ordaki çoğu ev yapilmis yeni rezidanslar yapilmisti iste şimdi haberlerde gördüm bizim oraya cevre ve sehircilik bakanligi el atti şimdi bizim evde yenisi yapilcak iste benim sorum burda basliyor şimdi biz sonra oraya tasininca internet alt yapisi olcakmı ?
Bak ben de merak ettim şimdi.

@alpolojix

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Yeni binanıza fiber tesisat döşenecek, eğer sokağınızdan fiber geçiyorsa çok beklemeden internete kavuşursunuz. Eğer sokaktan fiber altyapı geçmiyorsa fiberin gelmesini beklersiniz.
Not: Aynı dertten ben de muzdaribim, oradan biliyorum.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biz 1-2 yıl beklemiştik altyapı için.
Hayir ya :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni binanıza fiber tesisat döşenecek, eğer sokağınızdan fiber geçiyorsa çok beklemeden internete kavuşursunuz. Eğer sokaktan fiber altyapı geçmiyorsa fiberin gelmesini beklersiniz.
Not: Aynı dertten ben de muzdaribim, oradan biliyorum.
Fiber varmı bilmiyorum orda yasarkrn internet kullanabiliyorduk ama fiber degildi çünkü internet fiber almamistik 8 mbps biseydi o zamanlar

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Hayir ya :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiber varmı bilmiyorum orda yasarkrn internet kullanabiliyorduk ama fiber degildi çünkü internet fiber almamistik 8 mbps biseydi o zamanlar
Bak şimdi; Türk Telekomun bir hizmeti var:
Bizim gibi altyapı olmayan evlere (genelde yeni binalar) altyapı gelene kadar yukarıda da bahsettiğim 4.5G Wi-Fi (Tam adı bu değildir de ben böyle diyorum) hizmeti var. Diğerlerinden (SuperBox, RedBox) farkı ne dersen taahhüt yok.
Not: Bu hizmet her bölgede yok, sizin bölgenizde olup olmadığını yaşadığın yerdeki Türk Telekom binasından öğrenebilirsin.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
Bak şimdi; Türk Telekomun bir hizmeti var:
Bizim gibi altyapı olmayan evlere (genelde yeni binalar) altyapı gelene kadar yukarıda da bahsettiğim 4.5G Wi-Fi (Tam adı bu değildir de ben böyle diyorum) hizmeti var. Diğerlerinden (SuperBox, RedBox) farkı ne dersen taahhüt yok.
Not: Bu hizmet her bölgede yok, sizin bölgenizde olup olmadığını yaşadığın yerdeki Türk Telekom binasından öğrenebilirsin.
Eğer hizmet varsa ücretsizmi oluyor superbox

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Eğer hizmet varsa ücretsizmi oluyor superbox
Yanlış anladın, SuperBox Turkcell’in RedBox Vodafone’un.
Bu benim bahsettiğim Türk Teklekom’un.
Maalesef ücretli.
100 GB kotalı tarife -> 113₺
200 GB kotalı tarife -> 143₺

Son düzenleme:

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
Yanlış anladın, SuperBox Turkcell’in RedBox Vodafone’un.
Bu beim bahsettiğim Türk Teklekom’un.
Maalesef ücretli.
100 GB kotalı tarife -> 113₺
200 GB kotalı tarife -> 143₺
Tmm simdi turktelekom alt yapi sorguladim yeni yapilacak evin orda fiber yokmuş adsl den yararlana biliyormusuz şuan oturdum yere de baktik burda fiber varmis zaten vdsl kullaniyorum
Sen fiber geliyor demistin dimi 1 2 yila

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,037
Üyeler
163,928
Son üye
404ur4s
Top Bottom