Arama sonuçları: *

1. I

Öneri 🔥Vodafone Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi 107'TL🔥

tcell'den geçiş yaptık 32 GB 1000 dk 250 sms 168 TL.. turkcell 11 yıllık müşterisine en ucuz vergiler hariç 290TL tarife çıkartmaya devam et adamım.. aynen devam <3
  2. I

Yardım Alt komşumda alt yapı var bende yok

altyapı yok değil de 'boş port yok' olmasın? aynı binada bir ya da birkaç kişi en az 2 adet internet bağlatınca bu şekilde olabiliyor
  3. I

İNTERNET DEĞİŞTİRİCEM HANGİSİNE GEÇMELİYİM

comnet vardı bir de turknet olması lazım.. turkneti tavsiye etmem başka bir ilde bana çok büyük sorun çıkarmışlardı sonrasında millenicoma geçtim. millenicom da tek bir sorun bile yaşamadım. şu anda mevcut netspeed var o da şimdilik ( maşAIIah ) sorunsuz.. diğerleri hakkında tecrübem yok bu...
  4. I

3 ay gibi bir mevzu yok hocam bazılarında ilk ay ücretsiz deneme de vardı ama hangisiydi hatırlayamadım şimdi.. kısaca istediğin an istediğin zaman iptal başvurusunda bulunabiliyorsun taahhütsüz olduğu için herhangi bir cayma bedeli vs gibi sıkıntılar yok.. beğenmedin mi. o gün kapattır...
  5. I

47 küsür.. fakat altyapı max 50mbps
  6. I

Millenicom tavsiye ederim.. Netspeed de tercih edilebilir
  7. I

Öneri Hatay'liyim evimizde depremden dolayı alt yapı gitti

uzaynet vardı oradaki kapsama potansiyeIini biIemem araştır eğer oIuyorsa beIki yardımcı oIur sana bu hizmet
  8. I

İnternetimin aylığı 74 TL'ye geliyor!

comnete geçeceğim de usta peşin o kadar paraö yok ki. peşin sistem beni biraz üzdü.. uzun zamandır geçmek istiyordum ama aylık aylık öderim diye düşünmüştüm taksit taksit yani bu şekilde olduğunu bilmiyordum
  9. I

İnternetimin aylığı 74 TL'ye geliyor!

sa agalar.. bu comneti yıllık ya da 6 aylık peşin mi ödüyoruz.. misal benim altyapıda max 35 mbps var 89 TL ay diyor ön ödemeli diyor yani ben bir sene almak istersem 89x12ay = 1068 TL peşin mi ödemem gerekiyor.. interneti bağlattırabilmem için ? tam anlayamadım bilen varsa cevap rica ederim
  10. I

Türknet e başvurduk ama gelmedi

daha dur ay sonuna çok var ve de ay sonuna kadar mütevazi ses tonunda bir kadın seni birçok kez arayıp, o kadar meşguller ki henüz size gelemediler, gelmek üzereler konunun takibindeyiz, ha geldiler ha gelecekler, cümleleriyle seni oyalayıp ay sonu gece 23.59 da ekibi gönderecek. sana bırak bir...
  11. I

Alt yapı olmayan bina için internet

ben de istiyorum ki 35 mbps internet 1-2 lira olsun ama olmuyor kanka
  12. I

Alt yapı olmayan bina için internet

uzaynet vardı yanlış hatırlamıyorsam, direkt uydudan çekiyor araştır. superbox da olabilir
  13. I

Yardım Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?

EDIT; hocam oturduğumuz sitede etiketleme yokmuş (etiketleme neyse artık) arıza kaydı girişi yapıldı 2-3 iş günü içerisinde etiketleme yapılacakmış ondan sonra tekrar bağlantı için geleceklermiş. Haber vermek istedim deneyimimizi paylaşacaktık sizinle. Netspeedle ilgili bir durum değil alttaki...
  14. I

sağolun teşekkürler
  15. I

tabii ki bağlantı olduktan sonra daha sağlıklı olur diye ilk yorumu yapacağım bu postun altına nasipse.
  16. I

TürkNet te sorun yaşadığım için değiştiriyorum 1 saat sonra kurulacak o yüzden ilk defa tecrübe edeceğim , o yüzden eksik ya da yanlış bilgilendirme yapmak istemem fakat güveniyorum
  17. I

Netspeed öneririm şu anda bağlatıyorum 37 MbPS hızla. Bakalım inşallah üzmez.
  18. I

Türknet Tavsiye Eder misiniz ?

ben ciddi bir sorun yaşamıştım mahkemeye gitmeye karar verdiğimi destekten belirttim ertesi gün kendilerince çözüm buldular ve son faturamın yarısını almadılar fakat son ana kadar bekletip sorun sizdeymiş bizde sorun yok tarzı yaklaşımları var haberin olsun. Şimdi bugün netspeede başvuru yaptım...
Top Bottom