Neler Yeni

Türknet Tavsiye Eder misiniz ?

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
öncelikle merhaba bu zamana kadar hep türktelekom kullandım memnun muydun diye sorucaksanız memnundum ama 16 ya 1 kullandım ve 90 lira ödemiş oldum şahsen öbür sağlayıcılara göre pahalıydı ama artık türknete geçmeye karar verdim türkneti kullanan arkadaşlarım türknetin eksiklikleri ve faydaları nelerdir kesinti yaşama olur mu
Bölgem : İstanbul Küçükçekmece

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bölgeden bölgeye değişir ne kadar iyi olduğu. Çok memnun olanlar da var, ana bacı sövenler de.

uydu3

80+ Silver
Valla ben millenicomdayım çok memnunum 75mbps paket kullanıyorum 74.35 download alıyorum 7.7 upload alıyorum vadettikleri up hızı 8zaten

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla ben millenicomdayım çok memnunum 75mbps paket kullanıyorum 74.35 download alıyorum 7.7 upload alıyorum vadettikleri up hızı 8zaten
ne kadar ödüyorsunuz ve bölgeniz nerede ?

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
ben ciddi bir sorun yaşamıştım mahkemeye gitmeye karar verdiğimi destekten belirttim ertesi gün kendilerince çözüm buldular ve son faturamın yarısını almadılar fakat son ana kadar bekletip sorun sizdeymiş bizde sorun yok tarzı yaklaşımları var haberin olsun. Şimdi bugün netspeede başvuru yaptım 35mbps bakalım inşallah üzmez.

uydu3

80+ Silver
ne kadar ödüyorsunuz ve bölgeniz nerede ?
Ankaranın küçük bir bölgesindeyim 75mbps 120 tl oldu sanırım daha yeni zamlandı 15tl yeni gelenlere daha uygun olabilir

PalaDayı

80+
öncelikle merhaba bu zamana kadar hep türktelekom kullandım memnun muydun diye sorucaksanız memnundum ama 16 ya 1 kullandım ve 90 lira ödemiş oldum şahsen öbür sağlayıcılara göre pahalıydı ama artık türknete geçmeye karar verdim türkneti kullanan arkadaşlarım türknetin eksiklikleri ve faydaları nelerdir kesinti yaşama olur mu
Bölgem : İstanbul Küçükçekmece
ben sakarya'da yaşıyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum altyapı olarak türk telekomu kullanıyorlar her yağmurda kesiliyor müşteri hizmetleri desen bir arıyorsun 10 gün sonra dönüş yapıyorlar vaadettikleri 35 zar zor ben 25 lerde kullanıyorum kablolu kullansam bile ama bülgeden bölgeye değişiri.

Top Bottom