Neler Yeni

İNTERNET DEĞİŞTİRİCEM HANGİSİNE GEÇMELİYİM

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Millenicom NetSpeed Türknet bu gibi firmalardaki iyi yön saadece Tahattütsüz kullanımdır. Onun haricinde alt yapısı TürkTelekomdan kiralanmasından dolayı bir nevi TürkTelekomu tahatütsüz kullanmak gibidir. Yani TürkTelekom haricinde bir sağlayıcıdan alabilirsin.
Şunuda unutma fiyatlar yükselecektir tahattüt olmadığı için.

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
Millenicom tavsiye ederim.. Netspeed de tercih edilebilir

SnareEcho

80+ Silver
türk telekomdan sonunda kurtulucam (Allahım teşkür edrm) hızlı bir internete geçmek istiyorum çünkü tw de yayın açıyorum yayın açdığımda ping 7 den bi anda 60 falan oluyodu hem paket konusunda hem hız konusunda iyi bir internet olarak neye geçmeliyim benim araştırdığım kadarıyla en hızlısı turknet diyolar turknete geçilirmi
Altyapın varsa Türknet. Ben Beylikdüzünde oturuyorum. Normalde 1000 mbps çeken türknet bizde 40 çekiyor...

Kerem gök

80+ Silver
47 küsür.. fakat altyapım max 50mbps
hocam bu taahhütsüz olayı varmış sanırım. o tam olarak ne? yani 3 ay kullanırsanız 3 ay kullanım bedeli ödüyorsunuz 4. ay çıkmaz isterseniz para ödemeden çıkabiliyor musunuz? bi anlatırsan sevinirim. çünkü bu lanet superonlineı değiştirmem lazım, 450tl ye 100 download 5 up veriyorlar

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
hocam bu taahhütsüz olayı varmış sanırım. o tam olarak ne? yani 3 ay kullanırsanız 3 ay kullanım bedeli ödüyorsunuz 4. ay çıkmaz isterseniz para ödemeden çıkabiliyor musunuz? bi anlatırsan sevinirim. çünkü bu lanet superonlineı değiştirmem lazım, 450tl ye 100 download 5 up veriyorlar
3 ay gibi bir mevzu yok hocam bazılarında ilk ay ücretsiz deneme de vardı ama hangisiydi hatırlayamadım şimdi.. kısaca istediğin an istediğin zaman iptal başvurusunda bulunabiliyorsun taahhütsüz olduğu için herhangi bir cayma bedeli vs gibi sıkıntılar yok.. beğenmedin mi. o gün kapattır kullandığın kadar öde ya da kullandığın gün kadar

Kerem gök

80+ Silver
3 ay gibi bir mevzu yok hocam bazılarında ilk ay ücretsiz deneme de vardı ama hangisiydi hatırlayamadım şimdi.. kısaca istediğin an istediğin zaman iptal başvurusunda bulunabiliyorsun taahhütsüz olduğu için herhangi bir cayma bedeli vs gibi sıkıntılar yok.. beğenmedin mi. o gün kapattır kullandığın kadar öde ya da kullandığın gün kadar
millenicom netspeed gibi başka uygun sağlayıcı biliyorsan adlarını verir misin kral? çok sağol bu arada

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Kablonet alabilirsin. Sadece internet bağlat ama TV özelliğini alma sakın. İnternetleri çok iyi. 3 senedir kullanıyorum. 100mb ile başladım. Şimdi 200 mb daha 1 kere bile kesilmedi. Bakım vs yapılacağı zaman gece yapıyorlar.

Top Bottom