gigafiber altyapın yoksa alma boşunaknk kocaelide yaşıyorum oturduğum yerde gigafiber geçmiyo ama eve gelip kursalar ne kadar ücret alırlar
bilmiyorum. ama neye geçmemen gerektiğini biliyorum, superonline kullanıyorum hiç önermemneye geçmem lazım
Altyapın varsa Türknet. Ben Beylikdüzünde oturuyorum. Normalde 1000 mbps çeken türknet bizde 40 çekiyor...türk telekomdan sonunda kurtulucam (Allahım teşkür edrm) hızlı bir internete geçmek istiyorum çünkü tw de yayın açıyorum yayın açdığımda ping 7 den bi anda 60 falan oluyodu hem paket konusunda hem hız konusunda iyi bir internet olarak neye geçmeliyim benim araştırdığım kadarıyla en hızlısı turknet diyolar turknete geçilirmi
kaç download alıyorsunMillenicom tavsiye ederim.. Netspeed de tercih edilebilir
47 küsür.. fakat altyapı max 50mbpskaç download alıyorsun
hocam bu taahhütsüz olayı varmış sanırım. o tam olarak ne? yani 3 ay kullanırsanız 3 ay kullanım bedeli ödüyorsunuz 4. ay çıkmaz isterseniz para ödemeden çıkabiliyor musunuz? bi anlatırsan sevinirim. çünkü bu lanet superonlineı değiştirmem lazım, 450tl ye 100 download 5 up veriyorlar47 küsür.. fakat altyapım max 50mbps
3 ay gibi bir mevzu yok hocam bazılarında ilk ay ücretsiz deneme de vardı ama hangisiydi hatırlayamadım şimdi.. kısaca istediğin an istediğin zaman iptal başvurusunda bulunabiliyorsun taahhütsüz olduğu için herhangi bir cayma bedeli vs gibi sıkıntılar yok.. beğenmedin mi. o gün kapattır kullandığın kadar öde ya da kullandığın gün kadarhocam bu taahhütsüz olayı varmış sanırım. o tam olarak ne? yani 3 ay kullanırsanız 3 ay kullanım bedeli ödüyorsunuz 4. ay çıkmaz isterseniz para ödemeden çıkabiliyor musunuz? bi anlatırsan sevinirim. çünkü bu lanet superonlineı değiştirmem lazım, 450tl ye 100 download 5 up veriyorlar
millenicom netspeed gibi başka uygun sağlayıcı biliyorsan adlarını verir misin kral? çok sağol bu arada3 ay gibi bir mevzu yok hocam bazılarında ilk ay ücretsiz deneme de vardı ama hangisiydi hatırlayamadım şimdi.. kısaca istediğin an istediğin zaman iptal başvurusunda bulunabiliyorsun taahhütsüz olduğu için herhangi bir cayma bedeli vs gibi sıkıntılar yok.. beğenmedin mi. o gün kapattır kullandığın kadar öde ya da kullandığın gün kadar