Arama sonuçları: *

1. M

Öneri 🚨Turkcell 1000 mbps'ye kadar hız hediye!🚨

100 fiber kullanıyordum Dowland aynı kaldı upload 90 100 arasi
  2. M

Arkadaşlar fiber olarak en uygun ne kullanıyorsunuz?

Superonline fiber 100 420 tl
  3. M

Yardım Ataşehirde yaşayan arkadaşlar imza destek?

Haritaya nereden baktın bende superonline fiber var Türk Telekom yok
  4. M

Türknet zammı sonrası hangi firmaya geçmeliyim?

Superonline kullanıyorum 430 tl ye 100 fiber ben memnunum
  5. M

Faturali hattan numara tasiyarak faturasiz hata gecis

Arkadaşlar vodafone iyice abartmaya başladığından dolayı turk telekoma geçmeyi düşündüm numara tasiyarak fakat uygulamada sadece faturali hat gözüküyor eğer telefon ile görüşürsem faturasiz hat secebilirmiyim
  6. M

İnternet Sağlayıcı Önerisi istiyorum

Hocam konu çok uzun okuyamadim :D internet ile ilgili sıkıntı yaşamıyorum siz daha iyi bilirsiniz ama bir örnek paylaşayım Telefon testi bu
  7. M

Doğru değerleri nasıl öğrenirim
  8. M

Superonline 100 20 kullanıyorum altyapi varsa geç almam gerekenin 1.5 katı değerler görüyorum
  9. M

100 mbps internette birkaç kişinin kullanımı ile yüksek ping oluşur mu?

Biz evde 4 kişiyiz kardeşim bilgisayarda diğerleri netflix ben teldeyken kimse de bir yavaşlama söz konusu olmuyor 100mbps fiber kullanıyorum
  10. M

Superonline paket modem değişimi

Beyler bende superonline 100 mbps kullanıyorum bu wifi 6 olayi ne nereden bakıyonuz olayi ne Superonline kendi modemini taktı eve
  11. M

Superonline Rezaleti

Hocam memnunmusun bende düşündüm 100 den 500 e geçmeyi fark hissediliyormu
  12. M

Superonline Rezaleti

Hocam ben 2 3 aydır kullanıyorum 100mbps fiber paketini 100 120 arası downland 20 25 arası upload alıyorum kesinti de yaşamadım şu anlık inşallah yasamam
  13. M

Türk Telekom binaya fiber kutusu koydu!

Göknet den bakabilirsin
  14. M

100 mbps den 200 e geçilirmi?

Hocam sözleşme imzaladık 1 sene daha 430 tl den verilecek
  15. M

200 de 20 oluyor 500 de 50 oluyor ama 500 530 lira çok pahali Birde seneye internet fiyatları artar diye sözleşme imzaladık aynı fiyattan inşallah orda biraz kar ederim :D
  16. M

Arkadaşlar şuanda turkcell superonline kullanıyorum 100 mbps paketini gördüğüm değerler 100-150 arası downland 20-25 arası upload 1000 mbps ye kadar destek var burada Ama çok pahalı Kendi paketim 430 lira, 200 mbps pakete geçmeyi düşünüyorum 470 lira aradaki farkı hissedermiyim yoksa çok...
  17. M

en f/p sorun çıkarmayacak internet şirketi

Superonline kullanıyorum 100 mbps fiber değerleri tam olarak alıyorum hatta geceleri neredeyse paketimin 2 katı değerler görüyorum 1Gb altyapim var tercih edilebilir
  18. M

iss onerisi istanbul

Benimde göknet de fiber kismim gözükmüyordu(1000 mbps destek varmis) Superonline müşteri hizmetlerini ara konuş istersen 5 6 gündür kullanıyorum çok memnunum
  19. M

Superonline fiber paket fiyatları?

Baglattim çok memnunum hiz değerleri vadisi edilenin en üstünde gelen arkadaş 1000 e kadar yukseltebilirsin dedi
Top Bottom