Ataşehirde fibersiz ev kalmasın diye imza topluyoruz arakdaşlar ataşehirde yaşayanlar imza verebilir mi?
ulke geneli fiber olamaz oldu diyelim ulkenin tumunu fiber kabloarla dözenmeli tr de fiber ugreten yok yurt dişindan ihracatedilecek cok pahaliya gelecektirBiz Bunu Bölgesel Değilde Ülke Geneli İçin Yapsak Daha İyi Olmaz Mı Hem Tüm Forumlar Katılır Tepki Çığ Gibi Büyür
Türknet miAlıntıyı görüntüle Bana da çok az kaldı.LC waikiki genel müdürlüğün oralardayım.
Hayır hiç biri yok maksimum 75 mphs veriyorlar hangisini alırsam alayım
Nerde oturuyorsun bizim burda var süperonlineHayır hiç biri yok maksimum 75 mphs veriyorlar hangisini alırsam alayım
ulke geneli fiber olamaz oldu diyelim ulkenin tumunu fiber kabloarla dözenmeli tr de fiber ugreten yok yurt dişindan ihracatedilecek cok pahaliya gelecektir
2. si bunu telefi edebilmek için internet paketleri 100 mbps ler 1k-2k civarina cikar
içerenköyde senNerde oturuyorsun bizim burda var süperonline
nasil olacak hocam açarsanizMültecileri Göndersek Ülke Çok Rahat Fibere Kavuşur
Haritaya nereden baktın bende superonline fiber var Türk Telekom yokAlıntıyı görüntüle Bana da çok az kaldı.LC waikiki genel müdürlüğün oralardayım.
Yoh ya tt binasına 500 metre uzakta oturuyorum 2020 de fiber geldi ondan önce 80 pingli kullanıyordumulke geneli fiber olamaz oldu diyelim ulkenin tumunu fiber kabloarla dözenmeli tr de fiber ugreten yok yurt dişindan ihracatedilecek cok pahaliya gelecektir
2. si bunu telefi edebilmek için internet paketleri 100 mbps ler 1k-2k civarina cikar