Çok ayıpMesaj kas anca israf herif
Çok ayıpMesaj kas anca israf herif
Senin yaptığın ayıp forumun kalitesini düşürmekten başka bir şey yapmıyorsunuz komik falan değilsinizÇok ayıp
Ben hakaret etmemişim amaSenin yaptığın ayıp forumun kalitesini düşürmekten başka bir şey yapmıyorsunuz komik falan değilsiniz
Hakaret ettin diyen mi var sence şuan?Ben hakaret etmemişim ama
Yahu sincap espri yapmış çıkmışım konudan.Komik bulmaman hakaret etme hakkını vermiyor sana.Beğenmiyorsan raporlayıp geçebilirsin.Hakaret ettin diyen mi var sence şuan?
defol git konu dışında yap esprini burası espri yapıp ilgi çekmen için bir yer değil.Yardım arayan insanların konusunu meşgul etme.Yahu sincap espri yapmış çıkmışım konudan.Komik bulmaman hakaret etme hakkını vermiyor sana.Beğenmiyorsan raporlayıp geçebilirsin.
Ağlamaya devam edecek misin?defol git konu dışında yap esprini burası espri yapıp ilgi çekmen için bir yer değil.Yardım arayan insanların konusunu meşgul etme.
Ne alaka olm sjwjsdjrjdbjssnsj 13 yaşında falan mısınAğlamaya devam edecek misin?
Uğraşmak istemiyorum seninle abicim ötede oyna lütfen.Ne alaka olm sjwjsdjrjdbjssnsj 13 yaşında falan mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
ona göre muamele ederiz merak etme
Bunu diyen anasindan babasindan ilgi görmeyen espri yapmaya çalışan velet mi?Konu dışında yap esprini abicim diyo bide SHWBEBEBDBNSSBBSDH allah yardımcın olsunUğraşmak istemiyorum seninle abicim ötede oyna lütfen.
Canım benim alıntılayıp durma beni.Dersine çalış ve hogwarts'dan mezun ol.Bunu diyen anasindan babasindan ilgi görmeyen espri yapmaya çalışan velet mi?Konu dışında yap esprini abicim diyo bide SHWBEBEBDBNSSBBSDH allah yardımcın olsun
Okulum bitti yavrum sen çalış azcık da anan baban sevinsin yeminle o insanlara acıyorum.Canım benim alıntılayıp durma beni.Dersine çalış ve hogwarts'dan mezun ol.
Aynen abicim bitti mi ağlamanOkulum bitti yavrum sen çalış azcık da anan baban sevinsin yeminle o insanlara acıyorum.