LapsekiliRonaldo
80+ Bronze
Hepsinin altyapısı ayni turk telekom o yüzden yapabilecegin bise yok 50mb 400 kusur oduomkesilmeler olmasın stabil olsun.300 küsür veriyoruz.35 mbps internete.Oda 25-30 çıkıyo.Önerilerinizi bekliyorum.
türknet sabit 400 türktelekom 100mbps ilk 8 ay 465 sonraki 9 ay 545Hepsinin altyapısı ayni turk telekom o yüzden yapabilecegin bise yok 50mb 400 kusur oduom
superonline fiber varsa sıkıntısız çalışıyor 2 senedir kullanıyoruz 100 mbps 260 tl 2 yıllık taahhüttürknet sabit 400 türktelekom 100mbps ilk 8 ay 465 sonraki 9 ay 545
hat döşemiyor namussuzlarsuperonline fiber varsa sıkıntısız çalışıyor 2 senedir kullanıyoruz 100 mbps 260 TL 2 yıllık taahhüt
şu anda da fena olmayan kampanyaları var değerlendirilebilir
türktelekom var birde süperonline var.Süperonlinede mi türktelekom.Fazla bir bilgim yok ama fiyatlar iyi ciddenHepsinin altyapısı ayni turk telekom o yüzden yapabilecegin bise yok 50mb 400 kusur oduom
1.5 yıldır comnet kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı. Çok nadir 2 ayda 1 gün falan internet gidiyor. O da türk telekom kaynaklı oluyor. Müşteri hizmetleri de çok ilgili taleplere anında geri dönüş sağlıyorkesilmeler olmasın stabil olsun.300 küsür veriyoruz.35 mbps internete.Oda 25-30 çıkıyo.Önerilerinizi bekliyorum.
fiyarlar neden bu kadaar ucuz1.5 yıldır comnet kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı. Çok nadir 2 ayda 1 gün falan internet gidiyor. O da türk telekom kaynaklı oluyor. Müşteri hizmetleri de çok ilgili taleplere anında geri dönüş sağlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ücretler
superonline klasik mis gibikesilmeler olmasın stabil olsun.300 küsür veriyoruz.35 mbps internete.Oda 25-30 çıkıyo.Önerilerinizi bekliyorum.
Yıllık ücreti bufiyarlar neden bu kadaar ucuz
Tahattut yok. İstersen 1 ay deneyebilirsin. Bu link ile 30 gün de ücretsiz ek veriyorfiyarlar neden bu kadaar ucuz
sağlam olup olmadığına nerden bakıcazaltyapı sağlamsa gıbırnet öneririm