Arama sonuçları: *

1. N

Öneri Güvenilir vpn önerisi.

Vodafone mobilde hiçbir vpn uygulaması çalışmıyor
  2. N

Yardım Hangi interneti önerirsiniz?

Binanın altyapısı en iyi hangi operatörü destekliyorsa onu tercih edin. Mesela benim binada vodafone altyapısı var, çok memnunum. Ama başka biri vodafonedan çok çekebilir.
  3. N

Vodafone İnternet alınır mı??

Vodafone net kullanıyorum. 1 yıl olmak üzere. Pek bir şikayetim olmadı.
  4. N

Evimde altyapı yok ne yapmalıyım

Konut dışında kullanılabilen mesh sistemlerini araştırın. Türk telekoma başvuru yapardanız, onlar size söylerler.
  5. N

En Memnun Kaldığınız Servis Sağlayıcısı Kim

Vodafone net. Redlilere özel indirim ile 50₺ 35 mbps sınırsız. Turksat taktırmıştım, internet sürekli kopuyor, tv sürekli hata veriyordu. Bende cayma hakkımı kullanıp, Vodafone geçtim. Vodafone cayma bedelini de ödüyor. Yani 10 ay fatura gelmeyecek ki fatura kesmedi bu ay. Tarifeye ek tplinkin...
  6. N

Yardım Başka Bir Eve İnternet Çektirip Kendi Evime Almam Mümkün mü?

Outdoor mesh wifi sistemlerini araştırın derim. https://www.amazon.com.tr/TP-Link-EAP610-Outdoor-AX1800-Kablosuz-Noktası/dp/B09N9RYWK2
  7. N

İss Önerisi Aralık 2022

Altyapısı uydunet ise vodafone bir bakın derim. Şu aralar f/p dengesinde iyi yerde.
  8. N

Vodafona başvurdum ne zaman dönüş olur?

Ben memnunum. Ankara bağlıcada kullanıyorum. Altyapısı uydunet olduğu için herhangi bir kesilme vs yaşamadım. 35 mbit internet var ama speedtestte 48-49mbps alıyorum.
  9. N

Vodafona başvurdum ne zaman dönüş olur?

Şimdiye kadar internet kurulmuştur ancak benim sürecimiz anlatayım, bu başlığı okuyanlara ışık olsun. Başvurduğunuz gün aranacaksınız, size ekip yönlendirecekler. Ertesi gün bir kişi gelip sözleşmeyi imzalatacak. Sözleşmeyi imzaladığınız gün tekrar saha ekibi sizi arayıp kurulum için randevu...
  10. N

İnternetinizden Ne Kadar Memnunsunuz? -ANKET-

Yeni taşındığım evde ttnet yokmuş. Tursat kablonet varmış, ben de tivibu gibi bir sistemleri var diye bağlattım. Tv kumandası 2. El çıktı, pislik içinde her yeri. Seç izle tivibunun yanında rezalet. Programlar sisteme çok geç yükleniyor ve bir programı sadece 2 saat geriye alabiliyorsun. Ayrıca...
Top Bottom