Neler Yeni

Evimde altyapı yok ne yapmalıyım

hamzaaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
hamza oztas
merhaba arkadaslar evimde altyapı yok fakar mahallede var . yani amcamların binasında var aramızda bir bahce var sadece
altyapım yok ne yapmalıyım ?
nereye basvuru yapmam ?
gerek ücret alınır mı? ?
tahminen ne kadar sürede gelir ?
fiber mi gelir vdsl mi adsl ?cevaplarsanız sevinirim

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Konut dışında kullanılabilen mesh sistemlerini araştırın. Türk telekoma başvuru yapardanız, onlar size söylerler.

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
Binaya kablo çektir internet hızın artar
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhaba arkadaslar evimde altyapı yok fakar mahallede var . yani amcamların binasında var aramızda bir bahce var sadece
altyapım yok ne yapmalıyım ?
nereye basvuru yapmam ?
gerek ücret alınır mı? ?
tahminen ne kadar sürede gelir ?
fiber mi gelir vdsl mi adsl ?cevaplarsanız sevinirim
Binaya kablo çektir gerekirse modemini yükselt hangi ınternet kullanıyorsan git görüş yükseltsinler ben öle biliyorum

hamzaaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
hamza oztas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Binaya kablo çektir internet hızın artar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Binaya kablo çektir gerekirse modemini yükselt hangi ınternet kullanıyorsan git görüş yükseltsinler ben öle biliyorum
ya normalde ben modemi router gibi kullanıyorum amcamlardan kablo cektim bizim eve ama kopukluk yasıyorum arasıra gidiyor bircok kisi gidigi icin lag oluyor oyunlarda ping giriyor kimi zaman bazen televizyonlar telefonlar baglanmıyor

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
ya normalde ben modemi router gibi kullanıyorum amcamlardan kablo cektim bizim eve ama kopukluk yasıyorum arasıra gidiyor bircok kisi gidigi icin lag oluyor oyunlarda ping giriyor kimi zaman bazen televizyonlar telefonlar baglanmıyor
Benim amcalar yaptırmıştı çatı katından en alt kata kadar internet hızlanmasti dedi birde hangi İnterneti kullanıyorsan onla konuşursun hızlarını artırırlar ben öle biliyom sen genede bak bi

Top Bottom