Neler Yeni

Yardım Adresimde altyapı yok ne yapabilirim ?

d9gann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Doğan
Aradım turkcelli de turk telekomu da turksatı da hepsi turk telekom müdürlüğüne gidin dedi gidip talepte buldum hatta paket bile aldım cimere yazdım ama 2 seneden önce gelmez dedi Türk Telekomda çalışan biri
hocam detaylı bir şekilde yaptıklarını anlatan youtube videosu çek gerekli tüm yerlerde paylaş sesin duyulana kadar başka çaresi yok gibi veya sponsoru olan yayıncılar, influencerlara ulaştır videonu şikayetini dile getir illa birisi dönüş yapar

Wnqless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan
Türkneti bir aramanızı öneririm vodafoneda sınırsız paket var onada geçebilirsiniz

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Furkan SARIGÖL
Cimere başvurmuştum bu şekilde şuan BTK ya sevk etmişler acaba dönüş yaparlar mı ?

Ekler

• Screenshot_20240830_003005_Chrome.jpg
    Screenshot_20240830_003005_Chrome.jpg
    504.2 KB · Hit: 26

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Furkan SARIGÖL
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tunahan Yılmaz
Altyapıdan cozemezsen uydudan internet kullanmayi dene. Eskişehir'de varmıdır bilmiyorum ama büyük ithimal vardır. Altyapı gelene kdr kullanırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapı isinide büyük ihtimal yapmazlar

Kısa surede

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Furkan SARIGÖL
Altyapıdan cozemezsen uydudan internet kullanmayi dene. Eskişehir'de varmıdır bilmiyorum ama büyük ithimal vardır. Altyapı gelene kdr kullanırsın.
Firma var mı ? Hangisine başvurabilirim

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Furkan SARIGÖL

Altyapı isinide büyük ihtimal yapmazlar

Kısa surede
2 sene diyorlar ama bina bitişik binanın alt yapı sistemi de kurulu sadece alt yapı yok diye görünüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tunahan Yılmaz
Araştırdım şuan internetten bı uzayneti buldum o da pahalı. Sağa sola bı sordurursun uydudan internet kullanan illaki vardır. Sokağındaki altyapı fiber büyük ihtimal o yüzden binana hmn gelmiyor çünkü binana ont cihazı gibi büyük bişey koymaları gerkeiyor o da pahalı hmn olmuyor. Türk telekom ilçe mudurlugune gidip yan binadan izin alıp ordan bizim eve hat çeksek olurmu diye bı sor kabul edebilirler kimi yerde yapiyolar. Yan binanın altyapısından kullanirsin

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Furkan SARIGÖL
Araştırdım şuan internetten bı uzayneti buldum o da pahalı. Sağa sola bı sordurursun uydudan internet kullanan illaki vardır. Sokağındaki altyapı fiber büyük ihtimal o yüzden binana hmn gelmiyor çünkü binana ont cihazı gibi büyük bişey koymaları gerkeiyor o da pahalı hmn olmuyor. Türk telekom ilçe mudurlugune gidip yan binadan izin alıp ordan bizim eve hat çeksek olurmu diye bı sor kabul edebilirler kimi yerde yapiyolar. Yan binanın altyapısından kullanirsin
Sorayım teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
ahmet burak kara
Pc ile işim yok tv de yok evimde sadece telefondan video falan izliyorum ve internet yetmiyor çözümü ne olabilir altyapıyla ilgili neler yapabilirim ? Yan binalarda var binalar bitişik sokakta da var ama benim apartmanda altyapı yok

Kiracıyım kiralar çok yüksek internet için evden çıkarsam 7 8 bin tl daha fazla vermek durumunda kalırım
Ben de kiracıyım. Ev kiralarken kimse internetsiz evi tutmam için zorlamadı. İnternetsiz ev gösterme diyorsun emlakçıya oluyor bitiyor :)
Allah yardımcınız olsun. Zor durum. Taşınma dışında çözüm yok, sabır var.

Haa bir de kiracılar internetsiz eve bok muamelesi yaparsa evlerin değeri düşer, akp li ev sahipleri de hat çekilmesi için gerekli yerlere baskı yapar. sizin uğraşmanızdan en az bin kat daha etkili olur :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom