Yardım Adresimde altyapı yok ne yapabilirim ?

Salu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
839
Bina yeni olduğu için altyapı yok superbox bile karşılamıyor.Yan binalarda ve sokakta fiber var. TT ye başvurdum 2 seneye gelmez dediler. Sadece telefondan kullanabileceğim internet lazım tv ve pc im yok ne yapabilirim ?

hocam sınırsız tarifede internet paylaşımı da sınırsız olmuyor ki
Pc ile işim yok tv de yok evimde sadece telefondan video falan izliyorum ve internet yetmiyor çözümü ne olabilir altyapıyla ilgili neler yapabilirim ? Yan binalarda var binalar bitişik sokakta da var ama benim apartmanda altyapı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam taşınırdım. Su tesisatı olmayan evde nasıl oturulmazsa internet olmayan evde de oturulmaz.
Mobil veri eşittir taşıma su.
Kiracıyım kiralar çok yüksek internet için evden çıkarsam 7 8 bin tl daha fazla vermek durumunda kalırım

Pc ile işim yok tv de yok evimde sadece telefondan video falan izliyorum ve internet yetmiyor çözümü ne olabilir altyapıyla ilgili neler yapabilirim ? Yan binalarda var binalar bitişik sokakta da var ama benim apartmanda altyapı yok
hocam herhangi bir firmayı arayıp evime internet çekimi yapabilir misiniz diye sorarsanız belki yardımcı olurlar
veya telefon olarak sınırsıza geçmek isterseniz türkcell müşteri hizmetlerini arayıp tarife değişikliği yapabilirsiniz ama ilk tercihim eve bağlatmak olurdu

hocam herhangi bir firmayı arayıp evime internet çekimi yapabilir misiniz diye sorarsanız belki yardımcı olurlar
veya telefon olarak sınırsıza geçmek isterseniz türkcell müşteri hizmetlerini arayıp tarife değişikliği yapabilirsiniz ama ilk tercihim eve bağlatmak olurdu
Aradım turkcelli de turk telekomu da turksatı da hepsi turk telekom müdürlüğüne gidin dedi gidip talepte buldum hatta paket bile aldım cimere yazdım ama 2 seneden önce gelmez dedi Türk Telekomda çalışan biri

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kiracıyım kiralar çok yüksek internet için evden çıkarsam 7 8 bin tl daha fazla vermek durumunda kalırım
büyük ihtimalle benden büyüksün abim ama sana önerim sınırsız tarifeden kastım yani 3000dk 3000 sms 40 GB internetli bir paket var türk Telekom için onu kullanmak yetiyor bana ofisimizde ki bilgisayara ve 1 telefona daha bağlayıp kullanılıyor yinede yeterli oluyor

büyük ihtimalle benden büyüksün abim ama sana önerim sınırsız tarifeden kastım yani 3000dk 3000 sms 40 GB internetli bir paket var türk Telekom için onu kullanmak yetiyor bana ofisimizde ki bilgisayara ve 1 telefona daha bağlayıp kullanılıyor yinede yeterli oluyor
Kendi internetim 25 GB bana 40 ta yetmez sağol dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,424
Üyeler
186,621
Son üye
Fatih12
Geri