Neler Yeni

Vodafone İnternet alınır mı??

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Evimde sadece vodafone fiber altyapı var 200mbps internet ilk 3 ay 121 TL sonraki 9 ay 339 TL sizce alınır mı?
Evinde hangi firmanın Fiberi varsa onu alıp geçeceksin kesin bilgidir 😀

Ama Vodafone kullanan biri olarak diyim sorun yaşanınca müşteri hizmetleri hiçbir şey yapamıyor, genel merkez diye bir yerleri var bir tek orası soruna çözüm bulabiliyor. Orayla muhatap olmak için direkt BTK dan şikayet oluşturuyorum ben anca öyle genel merkez beni arama zahmetine giriyor. Sorun çıkmadığı sürece hizmet iyi.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evinde hangi firmanın Fiberi varsa onu alıp geçeceksin kesin bilgidir 😀

Ama Vodafone kullanan biri olarak diyim sorun yaşanınca müşteri hizmetleri hiçbir şey yapamıyor, genel merkez diye bir yerleri var bir tek orası soruna çözüm bulabiliyor. Orayla muhatap olmak için direkt BTK dan şikayet oluşturuyorum ben anca öyle genel merkez beni arama zahmetine giriyor. Sorun çıkmadığı sürece hizmet iyi.
Bayii kaynaklı hat kapanması ile ilgili bir sorunu müşteri hizmetlerine gayet anlaşılır şekilde defalarca anlatmama rağmen sorun çözülmedi. En sonunda aktif edemedikleri hat sebebiyle 250 TL'lik bir cayma bedeli karşılığında beni haklı bulmuşlardı!

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bayii kaynaklı hat kapanması ile ilgili bir sorunu müşteri hizmetlerine gayet anlaşılır şekilde defalarca anlatmama rağmen sorun çözülmedi. En sonunda aktif edemedikleri hat sebebiyle 250 TL'lik bir cayma bedeli karşılığında beni haklı bulmuşlardı!
MH sorun falan çözmüyor. Direkt BTK ya yazacaksın o zaman çözüm buluyorlar.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,891
İsim
Emre Zengin

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Vodafone net kullanıyorum. 1 yıl olmak üzere. Pek bir şikayetim olmadı.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Vodafone'un kendi altyapısıysa denenebilir. Eğer Turkcell'in altyapısını kullanıyorsa direk geç Turkcelle.
Vodafone net kullanıyorum. 1 yıl olmak üzere. Pek bir şikayetim olmadı.
ben vodafone kullanıyorum memnunum hocam bence alınabilir
vodafone kendi altyapısı ama herkes olumsuz yönde bakınca açıkçası yanaşmak istemedim ne diyorsunuz denenirmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,330
Üyeler
161,986
Son üye
burak3911
Top Bottom