Arama sonuçları: *

1. omerdesouza

Netspeed'e geçilir mi?

FTTB altyapı ile Turknet, Comnet ve Netspeed kullandım aralarında en iyisi Comnetti. Ancak hayatımda deneyimlediğim en kötü müşteri temsilcileri konusunda da en iyileri onlardı.
  2. omerdesouza

İnternet servis sağlayıcı önerir misiniz?

Burada çoğu kişi forum kültürünü bilmiyor, facebook twitter gibi kullanıyorlar maalesef. Ha bu arada; :p
  3. omerdesouza

NetGSM'e geçilir mi? (Mobil)

Ben de Turkcell kullanıyorum da o ne boş varsayımmış öyle.
  4. omerdesouza

Yardım Türknetin fiyatlardan dolayı internetimi değiştiricem öneri alabilir miyim?

Comnet var değerlendirebilirsin adamların data merkezi var yeni girdiler sayılır internet işine ondan dolayı çok kişi bilmiyor turknetten geçtim ping değerleri çok fark olmasa da comnet daha iyi ama dediğim gibi aşırı fark yok arada. Ayrıca mobil uygulaması üzerinden NFC ile belgeyle falan...
  5. omerdesouza

TurkNet'te sorun mu var?

Sık sık kesinti var son 3-4 gündür genel bir sorun mu?
  6. omerdesouza

turk net referans kodu istiyorum :)

Kaçırdık hahaha :D
  7. omerdesouza

Türknet (ISS'ler) nereye sikayet edilir?

Hit avcılığı.. hmm. Boş boş konuşmaya devam et o halde.
  8. omerdesouza

Türknet (ISS'ler) nereye sikayet edilir?

Önce bir sakin ol. Hem insanlardan yardım/fikir istiyorsun hem insanlara çemkiriyorsun.
  9. omerdesouza

Ana Konu Superonline 500/1000Mbps Paketler!!!

Turknet efekti demek istiyorum.
  10. omerdesouza

Yardım Hangi ISS sağlayacısına geçmeliyim

Yakın zamanda zam gelecektir oraya da. Malum ülkemizdeki enflasyon oranı belli.
  11. omerdesouza

Yardım Hangi ISS sağlayacısına geçmeliyim

Neden mantıksız? Fiber altyapı olduğu sürece 100 veriyor? Diğer firmalar 200-300 mü veriyor ki? Ayrıca 3 sene netspeed kullanmış biri olarak Turknet fersah fersah daha iyi çok net.
  12. omerdesouza

Hangi İSS hizmetini almalıyım

Netspeed ve Turknet'i hatrı sayılır süre kullanmış bir tüketici olarak Turknet öneririm. Comnet hakkında da iyi şeyler duydum ama deneme fırsatım olmadı.
  13. omerdesouza

NetSpeed Fatura Öderken Türk Telekom olarak mı geçiyor ?

Daha önce Netspeed kullanırken bazı bankalarımda vardı ödeme bazılarında yoktu. TT olarak ödeme yapamazsın kendi ait ödeme kanalı var en olmadı siteden öde geç.
  14. omerdesouza

Ping Değerlerim Normal Mi?

Antiochia'lım benim be :)
  15. omerdesouza

Yazık sana çocuk.
  16. omerdesouza

Blokladım git gelişimini tamamla öyle gel.
  17. omerdesouza

Sen büyük ihtimalle ya çocuksun ya da gelişimini tamamlayamamış bir yetişkin. Açılama yapıyorum yazdığın mesaja bak yazık sana. Senin gibiler yüzünden şu foruma giresim gelmiyor.
  18. omerdesouza

Arkadaş ping değerlerini sormuş ve ping dediğin şeyde mesafe epey bir önemli. Hani eğer sunuculara yakın olupta o pingleri alsaydı durum kötüydü ama arkadaş Malatya'da o değerleri alıyormuş. Bilmiyorsun bari konuşma istersen. 1650320992 Netspeed TT'a göre bi tık daha fazla ping değeri veriyor...
  19. omerdesouza

İyi o zaman fena değil.
  20. omerdesouza

Hangi şehirdesin o önemli.
Top Bottom