ya tamanm uzatma istersenBlokladım git gelişimini tamamla öyle gel.
ya tamanm uzatma istersenBlokladım git gelişimini tamamla öyle gel.
Bilgi sahibi olmadiginiz konularda yorum yapmayin. Sunucuya olan uzakligin altyapidan dahi daha onemli. Mesela istanbulda adsl kullanirim valorantta 10 ping alirim sen istanbula uzak bir yerde yasarsin doguda ornegin. Fiber ile 30 ping alirsin.nelaka hocam gözünü seviyim altyapı önemli yer değil bilemezsin onu
Normal gibiNetspeed kullanıyorum. Altyapım maksimum 55Mbps destekliyor aldığım hız ve ping değerlerim bu şekilde sizce normal mi?
Alıntıyı görüntüle
Valorant'ta 31-32
LoL'de 32-34
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp öyle bildiğim için öyle yazdım diğer arkadaşla kapattık konuyu tartışmaya gerek yok daha fazla kimse yazmasın bence siz bilgili arkadaşlar sayesinde öğrenmiş olduk teşekkürler.Bilgi sahibi olmadiginiz konularda yorum yapmayin. Sunucuya olan uzakligin altyapidan dahi daha onemli. Mesela istanbulda adsl kullanirim valorantta 10 ping alirim sen istanbula uzak bir yerde yasarsin doguda ornegin. Fiber ile 30 ping alirsin.
Bu soyledigim degerler ornek.
Yazık sana çocuk.Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp öyle bildiğim için öyle yazdım diğer arkadaşla kapattık konuyu tartışmaya gerek yok daha fazla kimse yazmasın bence siz bilgili arkadaşlar sayesinde öğrenmiş olduk teşekkürler.
Anlattığınız şeyi karşıdaki anlamıyorsa tekrar anlatmaya çalışıp vaktinizi boşa harcamayın hocam, hele ki "tamam sensin" cümlesini kuran birine hiçbir şey anlatmamaya çalışın mümkünse. Hayatınızı daha rahat yaşarsınız, tavsiyemdir.Yazık sana çocuk.
Antiochia'lım benim beAnlattığınız şeyi karşıdaki anlamıyorsa tekrar anlatmaya çalışıp vaktinizi boşa harcamayın hocam, hele ki "tamam sensin" cümlesini kuran birine hiçbir şey anlatmamaya çalışın mümkünse. Hayatınızı daha rahat yaşarsınız, tavsiyemdir.