Neler Yeni

Ping Değerlerim Normal Mi?

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
nelaka hocam gözünü seviyim altyapı önemli yer değil bilemezsin onu
Bilgi sahibi olmadiginiz konularda yorum yapmayin. Sunucuya olan uzakligin altyapidan dahi daha onemli. Mesela istanbulda adsl kullanirim valorantta 10 ping alirim sen istanbula uzak bir yerde yasarsin doguda ornegin. Fiber ile 30 ping alirsin.

Bu soyledigim degerler ornek.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Bilgi sahibi olmadiginiz konularda yorum yapmayin. Sunucuya olan uzakligin altyapidan dahi daha onemli. Mesela istanbulda adsl kullanirim valorantta 10 ping alirim sen istanbula uzak bir yerde yasarsin doguda ornegin. Fiber ile 30 ping alirsin.

Bu soyledigim degerler ornek.
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp öyle bildiğim için öyle yazdım diğer arkadaşla kapattık konuyu tartışmaya gerek yok daha fazla kimse yazmasın bence siz bilgili arkadaşlar sayesinde öğrenmiş olduk teşekkürler.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Ömer
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp öyle bildiğim için öyle yazdım diğer arkadaşla kapattık konuyu tartışmaya gerek yok daha fazla kimse yazmasın bence siz bilgili arkadaşlar sayesinde öğrenmiş olduk teşekkürler.
Yazık sana çocuk.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Ömer
Anlattığınız şeyi karşıdaki anlamıyorsa tekrar anlatmaya çalışıp vaktinizi boşa harcamayın hocam, hele ki "tamam sensin" cümlesini kuran birine hiçbir şey anlatmamaya çalışın mümkünse. Hayatınızı daha rahat yaşarsınız, tavsiyemdir.
Antiochia'lım benim be :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,380
Üyeler
165,672
Son üye
Rrywen
Top Bottom