normal hocamNetspeed kullanıyorum. Altyapım maksimum 55Mbps destekliyor aldığım hız ve ping değerlerim bu şekilde sizce normal mi?
Alıntıyı görüntüle
Valorant'ta 31-32
LoL'de 32-34
nelaka hocam gözünü seviyim altyapı önemli yer değil bilemezsin onuHangi şehirdesin o önemli.
İyi o zaman fena değil.Malatya
Arkadaş ping değerlerini sormuş ve ping dediğin şeyde mesafe epey bir önemli. Hani eğer sunuculara yakın olupta o pingleri alsaydı durum kötüydü ama arkadaş Malatya'da o değerleri alıyormuş. Bilmiyorsun bari konuşma istersen.nelaka hocam gözünü seviyim altyapı önemli yer değil bilemezsin onu
Netspeed TT'a göre bi tık daha fazla ping değeri veriyor bizzat kendim de kullandım oradan biliyorum. Turknet'e geçtikten sonra az da olsa düştü ping.eskiden ttnet de iken daha düşüktü
tm kardeşim sensin tamamArkadaş ping değerlerini sormuş ve ping dediğin şeyde mesafe epey bir önemli. Hani eğer sunuculara yakın olupta o pingleri alsaydı durum kötüydü ama arkadaş Malatya'da o değerleri alıyormuş. Bilmiyorsun bari konuşma istersen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Netspeed TT'a göre bi tık daha fazla ping değeri veriyor bizzat kendim de kullandım oradan biliyorum. Turknet'e geçtikten sonra az da olsa düştü ping.
Sen büyük ihtimalle ya çocuksun ya da gelişimini tamamlayamamış bir yetişkin. Açılama yapıyorum yazdığın mesaja bak yazık sana. Senin gibiler yüzünden şu foruma giresim gelmiyor.tm kardeşim sensin tamam
tamam sensinSen büyük ihtimalle ya çocuksun ya da gelişimini tamamlayamamış bir yetişkin. Açılama yapıyorum yazdığın mesaja bak yazık sana. Senin gibiler yüzünden şu foruma giresim gelmiyor.
çoluk çozukla uğraşmak zor kanka yasakin olun ulaynnnn
Blokladım git gelişimini tamamla öyle gel.tamam sensin
Mesaj otomatik birleştirildi:
çoluk çozukla uğraşmak zor kanka ya