Arama sonuçları: *

1. sasamblae

Öneri BIMcell Şu An En F/P Operatör Olabilir

bu forumdan bir şey ogrenıldıyse oda kesinlikle gri caner in tavsiye ettiğini kullanmayın aldırtmayındır YTD
  2. sasamblae

vodafonenet 296tl fatura geldi (normalde 95 tl)

jetfaturadan fatura detayını ıncele sozlesme bitmeden once arıyorlar vodafone kafasına gore arttırmıyorda. ilk cıktıgından berı kullanıyorum bir kere boyle biseyle karsılastım 2ay onceden arayıp bılgılendırıyorlar. sozlesme yaparkende eski kullanıcı oldugum ıcın uygun fıyattan teklıf verıyorlar...
  3. sasamblae

binamda Fiber altyapı var mı?

ya genelde sisteme dogru duzgun işlemiyor calısan teknıker arkadaslar. o yuzden port dolu gozukuyor bazı yerlerde. adamın binasında 48li kutu var fakat gelen gorevli işlemediği için sorguladıgında bulamıyor olabiliyor. en dogru sonuc kutu numarası,direk numarası yada bir fotografla gostererek...
  4. sasamblae

kim oldugun beni ilgilendirmez. soylediklerim ağırına gittiyse konu acarak belirtebilirsin. çözümü sacma sapan konular acarak bulacagına ınanan post hit kasmak için zaman harcayan üyelerden birisiniz. forum yığınla çöp konu doldu. çözümünüz basit telefon ile çoğu MH ye baglanamazsınız sağlayıcı...
  5. sasamblae

portu sen goremezsin. on kere konu acmana gerek yok. gidip internet sağlayıcılarına arayarak yada mh iletişim merkezlerinden yüzyüze sorarak öğreniceksin. bazı apartman binalarda veya sokak caddelerde portlar sirketlere veriliyor. bir firmanın portu doluyken diğerininki boş olabiliyor. en dogru...
  6. sasamblae

Yardım Hat Değiştirdim Bunu Nasıl Duyururum?

gazeteye ilan ver
  7. sasamblae

Sokakta fiber çalışma yapıldı ama binaya gelmedi

apartmandaki daire sayısı bu konuda önemli. apartman yada sitedeki kullanıcılar fibere gecicez derse anlaşma saglanıp hızlıca getiriyorlar. fakat kullanıcı abone olarak sayı yeterli gelmediyse apartmanınıza cekılmemıstır. çok hevesli olmayın buyuk ihtimal cekmemişler. bina ankastre kutusunda...
Top Bottom