Neler Yeni

vodafonenet 296tl fatura geldi (normalde 95 tl)

hakan1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hakan
E posta adreslerine mail at babanın adına olsun.
Gelen yüksek faturanın nedenini internet altyapısının neden kötü olduğunu derhal bunların giderilmesini uygun bir dille yaz.
İleride elinde bir kanıt olmuş olur mesaj yazarken babanın adını soyadını müşteri numaranı adresini eski ve yeni faturaları eklemeyi sakın unutma

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
jetfaturadan fatura detayını ıncele sozlesme bitmeden once arıyorlar vodafone kafasına gore arttırmıyorda. ilk cıktıgından berı kullanıyorum bir kere boyle biseyle karsılastım 2ay onceden arayıp bılgılendırıyorlar. sozlesme yaparkende eski kullanıcı oldugum ıcın uygun fıyattan teklıf verıyorlar. 180tl ye 50mb 10up vdsl kullanıyorum

donanimci98

80+ Bronze
24 ay taahhüt yasal tabii ki, kabul ederek giriyorsun. 1 yıl sonra çıkış hakkı falan geldi herhalde yeni yasayla bakmak lazım. onun dışında yaptığın test wifi üzerinden mi kabloyla mı?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,274
İsim
Lokman Doğan
24 ay taahhüt yasal tabii ki, kabul ederek giriyorsun. 1 yıl sonra çıkış hakkı falan geldi herhalde yeni yasayla bakmak lazım. onun dışında yaptığın test wifi üzerinden mi kabloyla mı?
kabloyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

jetfaturadan fatura detayını ıncele sozlesme bitmeden once arıyorlar vodafone kafasına gore arttırmıyorda. ilk cıktıgından berı kullanıyorum bir kere boyle biseyle karsılastım 2ay onceden arayıp bılgılendırıyorlar. sozlesme yaparkende eski kullanıcı oldugum ıcın uygun fıyattan teklıf verıyorlar. 180tl ye 50mb 10up vdsl kullanıyorum
vallah direkt değiştiricem altyapı vdsl maks 50 sağlıyor. 35 mbpslik paket alacam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,148
Üyeler
165,293
Son üye
koral01
Top Bottom