Neler Yeni

binamda Fiber altyapı var mı?

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Altyapı sorguladığımda kendi dairemi seçtiğimde altyapım yok gösteriyor. (Türk Telekom ve Türknet) Millenicom'dan baktığımda var gösteriyor. Kendi binamdan başka daire seçince Fiber altyapı olduğunu söylüyor Türk Telekom, türknet falan. Bazı dairelerde vsr gösteriyor bazılarında yok gösteriyor ne yapmalıyım? Bende Fiber altyapı var mı?

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
En garantisi binanın girişine bak. Orada fiber kutusu var ise fiber altyapı vardır.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En garantisi binanın girişine bak. Orada fiber kutusu var ise fiber altyapı vardır.
Binanın girişinde bir şey yok. Kapısı kilitli oda var orada birşeyler var ama bilmiyorum.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

Ekler

• IMG_20221114_112817.jpg
    IMG_20221114_112817.jpg
    37.8 KB · Hit: 82

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Fiber altyapı var fakat port yok

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

Ekler

• IMG_20221114_113502.jpg
    IMG_20221114_113502.jpg
    263.1 KB · Hit: 53

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
O nasıl oluyor ne yapmam lazım? Millenicom'dan baktığımda 100mbps alabileceğim söyleniyor diğerleri yok diyor. Millenicom'da TT altyapısında zaten.
Altyapı var ama hizmet alamazsınız kısaca bütün portlar dolu gözüküyor. Bir portun boşalması lazım. TT yi arayıp sorun isterseniz bu altyapı meselesini

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Altyapı var ama hizmet alamazsınız kısaca bütün portlar dolu gözüküyor. Bir portun boşalması lazım. TT yi arayıp sorun isterseniz bu altyapı meselesini
Hocam ama millenicom'dan bakıyorum Fiber var gösteriyor. Sistemde kayıt edilmemiş olabilir mi? Altyapı yoksa ben neye bağlıyım? şuan Türk Telekom kullanıyorum evde

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam ama millenicom'dan bakıyorum Fiber var gösteriyor. Sistemde kayıt edilmemiş olabilir mi? Altyapı yoksa ben neye bağlıyım? şuan Türk Telekom kullanıyorum evde
Altyapı var zaten yok demiyorum sadece şuan boş port yok. Şuan VDSL mi kullanıyorsunuz

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Altyapı var zaten yok demiyorum sadece şuan boş port yok. Şuan VDSL mi kullanıyorsunuz
Aşağıda modem var, oradan eve kablo çekili prizden gelen. AirTies kullanıyorum evde sanırım ADSL.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gidip kutuya baksam boş port olup/olmadığını görebilir miyim?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Aşağıda modem var, oradan eve kablo çekili prizden gelen. AirTies kullanıyorum evde sanırım ADSL.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gidip kutuya baksam boş port olup/olmadığını görebilir miyim?
Orasını bilmiyorum maalesef ama muhtemelen görünür. Yinede turktelekom a sormak daha iyi olur

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
portu sen goremezsin. on kere konu acmana gerek yok. gidip internet sağlayıcılarına arayarak yada mh iletişim merkezlerinden yüzyüze sorarak öğreniceksin. bazı apartman binalarda veya sokak caddelerde portlar sirketlere veriliyor. bir firmanın portu doluyken diğerininki boş olabiliyor. en dogru olan üsengecliğini ve tembelliğini bi kenara bırakıp insanların senın sorununu cozmesini değil kendi basına kendi sorununu cozmen gerektıgı. forumda kimse kalkıp iki test iki ss le olup olmadıgını anlayamaz yorumlasa bile dogrulugu suphecı olur. fiber olabilir fakat belki sonlandırılmamıstır. kablo cekılmemıstır vdsldir diye uzar gider.

Top Bottom