Arama sonuçları: *

1. simo0275

Türk Telekomdan TURKCELL'e geçmeye çalışıyorum ama...

son 1 ay kala ücretsiz geçiliyor ama cayma bedelini türk telekom müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin diye biliyırum ben
  2. simo0275

Türk Telekomdan TURKCELL'e geçmeye çalışıyorum ama...

türk telekomda taahütün bitmesine ne kadar var knk
  3. simo0275

Turk Telekom 35 Mbps Hız Nasıldır

bende türk telekom kullanıcısıyım hız açısından rakipleri arasında düşük kalıoyor ama hizmet açısından 1 numara bence ben 20mgpb kullanıyorum genel anlamda yeterli kesinti veya ping çok az yaşıyorum zor pandemi döneminde bile türknet kullana arkadaşlarım internet kullanazmken ben hiç sıkıntı...
  4. simo0275

Öneri 90TL yi geçmiyecek ev interneti

knk kablonetin 50 mbps neti vardı 75 di zam gelmiş max 90 olmuştur. bi bak derim
  5. simo0275

TürkTelekom bağlantı kalitesi çok kötü, video bile izlenmiyor, sizde de sorun var mı?

şu anlık memnunum modem işimi görüyo sonraıs için dşünebilirim
  6. simo0275

TürkTelekom bağlantı kalitesi çok kötü, video bile izlenmiyor, sizde de sorun var mı?

abi dilenci değilim netim öekmiyo varsa kaliteli bi modem sjsj
  7. simo0275

biz ilk taahüt yaptırıken kampanya vardı modeme para ödemedik taahüt bitince tekrar alcaklar modemi öyle anlaştık sözleşmede şimdide para ödemedik modem onların ama tt kullnamaya devem ettiğimiz sürece bizim
  8. simo0275

soldakinden benimki 1592340776 aynen kablonetde aynı avantajları var şu aralar türk net ve kablo netin avantajları var
  9. simo0275

adamı katil eder o bağlantı kesilmesi ALLAH a şükür sıfır modem taktılar çift batlı 5g var 2.4 g var 5g nin şifresini benden başak bilen yok 2.4 g yide bizimkilere verdim ben rahatım eğer modeminiz 3 4 yıllıksa değiştiriyolar
  10. simo0275

bende tt kullanıyorum 16 mb öncede çıldırıoydum oyun oynarken pingim yükseliyodu evde 2 3 kişide giriyodu aradım müşteri hizmetleriyle babamın ağzından ezberledim zaten bütün bilgilerini bunlarla uğraşa uğraşa dedim ben yavaş kullanmak zorundamıoyım oyunumu projemin ortasında netim kesiliyo...
Top Bottom