biz ilk taahüt yaptırıken kampanya vardı modeme para ödemedik taahüt bitince tekrar alcaklar modemi öyle anlaştık sözleşmede şimdide para ödemedik modem onların ama tt kullnamaya devem ettiğimiz sürece bizimbu modemi ücretlemi aldınız yoksa paketin yanındamı geldi ve hangi paket oluyor
Acaba öyle istesek verirlermi bizedebiz ilk taahüt yaptırıken kampanya vardı modeme para ödemedik taahüt bitince tekrar alcaklar modemi öyle anlaştık sözleşmede şimdide para ödemedik modem onların ama tt kullnamaya devem ettiğimiz sürece bizim
90 tl ye 16mbs kullanıyor nasıl 79 tl + modem ?Alıntıyı görüntüle
Paket 79 TL + 400 TL piyasa değeri olan siyah Archer VR1200 modem verdiler.
abi dilenci değilim netim öekmiyo varsa kaliteli bi modem sjsjAcaba öyle istesek verirlermi bizede
Bende Ttnet kullanıcısıydım. Bu sorunları çok yaşıyordum. Kablonete geçiş yaptım. Çok memnunum. Eve gelen misafir çocukları bağlansa bile hiç bir şekilde ne yavaşlama ne de oyunlarda ping yükselmesi yaşamıyorum. Tavsiye ederim sanada eğer imkanın varsaya arkadaşlar son 1 aydır lanet olası türk telekomun interneti berbat 24mbps sınırsız internet aldık instagramda bir tane video izlemek işkence gibi bağlantı var internet gözüküyor ama bazen tamamen gidiyor modemi açıp kapatınca kendine geliyor aranızda bunları yaşayan varmı?
Gerçekten verilen Modemin çekim gücüde güzel değil evin bazı yerlerinde çekmiyorabi dilenci değilim netim öekmiyo varsa kaliteli bi modem sjsj
harbiden başlıycam daha youtube de video izlenmiyor ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
90 TL ye 16mbs kullanıyor nasıl 79 TL + modem ?
Tahahhüt var 2 yıllık cayma bedelide en az 400 olması lazımBende Ttnet kullanıcısıydım. Bu sorunları çok yaşıyordum. Kablonete geçiş yaptım. Çok memnunum. Eve gelen misafir çocukları bağlansa bile hiç bir şekilde ne yavaşlama ne de oyunlarda ping yükselmesi yaşamıyorum. Tavsiye ederim sanada eğer imkanın varsa
ne 400 ü en az 1.500Tahahhüt var 2 yıllık cayma bedelide en az 400 olması lazım
Onu söylemeyi unutmuşum. İnternet babamın üstüne olduğu için. Kablonet bizim apartmana ilk geldiğinde durmadan arayıp duruyorlardı. Cayma bedelini karşılarsanız sizin internetinizi bağlatırım demiştik ilkginç bir şekilde cayma bedelini kendileri ödediler şansını dene derim.Tahahhüt var 2 yıllık cayma bedelide en az 400 olması lazım
sen ciddi olamasssın harbimiOnu söylemeyi unutmuşum. İnternet babamın üstüne olduğu için. Kablonet bizim apartmana ilk geldiğinde durmadan arayıp duruyorlardı. Cayma bedelini karşılarsanız sizin internetinizi bağlatırım demiştik ilkginç bir şekilde cayma bedelini kendileri ödediler şansını dene derim.