TürkTelekom bağlantı kalitesi çok kötü, video bile izlenmiyor, sizde de sorun var mı?

Reaksiyon skoru
47
ya arkadaşlar son 1 aydır lanet olası türk telekomun interneti berbat 24mbps sınırsız internet aldık instagramda bir tane video izlemek işkence gibi bağlantı var internet gözüküyor ama bazen tamamen gidiyor modemi açıp kapatınca kendine geliyor aranızda bunları yaşayan varmı?

ya arkadaşlar son 1 aydır lanet olası türk telekomun interneti berbat 24mbps sınırsız internet aldık instagramda bir tane video izlemek işkence gibi bağlantı var internet gözüküyor ama bazen tamamen gidiyor modemi açıp kapatınca kendine geliyor aranızda bunları yaşayan varmı?
Ben ama tek çare TT oluyor çünkü çoğu yere altyapıları var.

Evet bende de var bu durum gidiyor 5 dk sonra tekrar geliyordu hatta 1 saat önce yaşadım lakin bu aralar sık sık olmuyor 2 3 günde bir yaşamaya başladım normal gibi bir durum sanki :D Ara internetten memnun değilim de gelsin baksınlar teknik servis benim ki öyle düzeldi.

16mbit aldık fena değil bence

1592339603237.webp

Ben ama tek çare TT oluyor çünkü çoğu yere altyapıları var.
Turkcell ayrı şerefsizlik yapıyor Altyapımıza bakıyoruz Fiber destekliyor Ama Fiber Paket İstediğimizde Veremiyoruz Altyapınız Yok Diyorlar Super Box istedik Altyapı desteklemiyor dediler Nasıl oluyor Bu İş Super Box Zaten Altyapısızdı ayrıca komşumuzda superonline Fiber destekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

😆😆
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16mbit aldık fena değil bence

Alıntıyı görüntüle
hız değerleri böyle fakat dediğim gibi instagramda video bile açmıyor 15 gb cep paketim var bu nedenlerden dolayı 1 haftada bitirdim

Ekler

• 80E53CF8-872C-4E70-9A46-1ECB553FD41C.webp
    80E53CF8-872C-4E70-9A46-1ECB553FD41C.webp
    22.5 KB · Hit: 84
Kankiler benimki nin durumu nasıl :D ?
1592339984224.webp

Tt'yi görünce Thermaltake sandım. Meğer Türk Telekom'muş.

Dostum sadece konuşmamak lazım Altyapın iyiyse 100 mbit de alırsın kötüyse çağ dışı internet de kullanırsın. Bize hat değerlerini at da bi yorumlayalım bakalım senden mi kaynaklı yoksa TT'den mi öğreniriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,403
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri