Neler Yeni

TürkTelekom bağlantı kalitesi çok kötü, video bile izlenmiyor, sizde de sorun var mı?

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
bu modemi ücretlemi aldınız yoksa paketin yanındamı geldi ve hangi paket oluyor
biz ilk taahüt yaptırıken kampanya vardı modeme para ödemedik taahüt bitince tekrar alcaklar modemi öyle anlaştık sözleşmede şimdide para ödemedik modem onların ama tt kullnamaya devem ettiğimiz sürece bizim

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Screenshot_20200531-021049.jpg

Paket 79 TL + 400 TL piyasa değeri olan siyah Archer VR1200 modem verdiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
biz ilk taahüt yaptırıken kampanya vardı modeme para ödemedik taahüt bitince tekrar alcaklar modemi öyle anlaştık sözleşmede şimdide para ödemedik modem onların ama tt kullnamaya devem ettiğimiz sürece bizim
Acaba öyle istesek verirlermi bizede 😆

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mert Can Söğütlü
ya arkadaşlar son 1 aydır lanet olası türk telekomun interneti berbat 24mbps sınırsız internet aldık instagramda bir tane video izlemek işkence gibi bağlantı var internet gözüküyor ama bazen tamamen gidiyor modemi açıp kapatınca kendine geliyor aranızda bunları yaşayan varmı?
Bende Ttnet kullanıcısıydım. Bu sorunları çok yaşıyordum. Kablonete geçiş yaptım. Çok memnunum. Eve gelen misafir çocukları bağlansa bile hiç bir şekilde ne yavaşlama ne de oyunlarda ping yükselmesi yaşamıyorum. Tavsiye ederim sanada eğer imkanın varsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
2018 fiber altyapı var. Kampanya vardı 2 sene sözleşmeli. Verdiler işte neyini sorgulamaya çalışıyorsun ?
harbiden başlıycam daha youtube de video izlenmiyor ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

90 TL ye 16mbs kullanıyor nasıl 79 TL + modem ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
Bende Ttnet kullanıcısıydım. Bu sorunları çok yaşıyordum. Kablonete geçiş yaptım. Çok memnunum. Eve gelen misafir çocukları bağlansa bile hiç bir şekilde ne yavaşlama ne de oyunlarda ping yükselmesi yaşamıyorum. Tavsiye ederim sanada eğer imkanın varsa
Tahahhüt var 2 yıllık cayma bedelide en az 400 olması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mert Can Söğütlü
Tahahhüt var 2 yıllık cayma bedelide en az 400 olması lazım
Onu söylemeyi unutmuşum. İnternet babamın üstüne olduğu için. Kablonet bizim apartmana ilk geldiğinde durmadan arayıp duruyorlardı. Cayma bedelini karşılarsanız sizin internetinizi bağlatırım demiştik ilkginç bir şekilde cayma bedelini kendileri ödediler şansını dene derim.

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
Onu söylemeyi unutmuşum. İnternet babamın üstüne olduğu için. Kablonet bizim apartmana ilk geldiğinde durmadan arayıp duruyorlardı. Cayma bedelini karşılarsanız sizin internetinizi bağlatırım demiştik ilkginç bir şekilde cayma bedelini kendileri ödediler şansını dene derim.
sen ciddi olamasssın harbimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,618
Üyeler
163,857
Son üye
Cheazy
Top Bottom