Neler Yeni

TürkTelekom bağlantı kalitesi çok kötü, video bile izlenmiyor, sizde de sorun var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
TT: Napcan interneti mi kescen altyapı mı yaratcan

Maalesef adamlar zamanında altyapıyı kurmuş şimdi çoğu yer için tekeller.
Turkcell Superbox u bile vermemek için yalan söylüyor ya altyapınız yok diyor ne alakaysa altyapı istemeyen şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sadece konuşmamak lazım Altyapın iyiyse 100 mbit de alırsın kötüyse çağ dışı internet de kullanırsın. Bize hat değerlerini at da bi yorumlayalım bakalım senden mi kaynaklı yoksa TT'den mi öğreniriz.
Speed test diyorsanız attım yukarıda bu sorunu yaşayan arkadaşlarımda var

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
bende tt kullanıyorum 16 mb öncede çıldırıoydum oyun oynarken pingim yükseliyodu evde 2 3 kişide giriyodu aradım müşteri hizmetleriyle babamın ağzından ezberledim zaten bütün bilgilerini bunlarla uğraşa uğraşa dedim ben yavaş kullanmak zorundamıoyım oyunumu projemin ortasında netim kesiliyo bağlantım kopuyo pingim yükseliyo dedim ertesi gün modemi değiştirdiler

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Metehan Beyaz
Instagram
MetehanByz
Turkcell Superbox u bile vermemek için yalan söylüyor ya altyapınız yok diyor ne alakaysa altyapı istemeyen şey

Speed test diyorsanız attım yukarıda bu sorunu yaşayan arkadaşlarımda var
Yok speedtest değil. Modemin arayüzüne girip dsl değerlerinin olduğu sekmenin fotoğrafını atın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
bende tt kullanıyorum 16 mb öncede çıldırıoydum oyun oynarken pingim yükseliyodu evde 2 3 kişide giriyodu aradım müşteri hizmetleriyle babamın ağzından ezberledim zaten bütün bilgilerini bunlarla uğraşa uğraşa dedim ben yavaş kullanmak zorundamıoyım oyunumu projemin ortasında netim kesiliyo bağlantım kopuyo pingim yükseliyo dedim ertesi gün modemi değiştirdiler
daha öncede aradım fakat hiç bir şey demediler yarın ilk işim arayacağım zaten gelip halletsinler artık şu işi bi anda net kesilmesi berbat bir şey

Yok speedtest değil. Modemin arayüzüne girip dsl değerlerinin olduğu sekmenin fotoğrafını atın.
Elimde olan farklı bir modem vardı takıp kullandım 1-2 saat sonra aynı olaylar başladı sorun genelmi diye merak ettim konu açtım gelip bakarlar artık yarın arayacağım

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
daha öncede aradım fakat hiç bir şey demediler yarın ilk işim arayacağım zaten gelip halletsinler artık şu işi bi anda net kesilmesi berbat bir şey
adamı katil eder o bağlantı kesilmesi ALLAH a şükür sıfır modem taktılar çift batlı 5g var 2.4 g var 5g nin şifresini benden başak bilen yok 2.4 g yide bizimkilere verdim ben rahatım eğer modeminiz 3 4 yıllıksa değiştiriyolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
adamı katil eder o bağlantı kesilmesi ALLAH a şükür sıfır modem taktılar çift batlı 5g var 2.4 g var 5g nin şifresini benden başak bilen yok 2.4 g yide bizimkilere verdim ben rahatım eğer modeminiz 3 4 yıllıksa değiştiriyolar
siyah zyxel modemimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın

Ekler

• 50BB75CF-B7C4-40BB-BE9A-0C545AB17EF6.jpeg
    50BB75CF-B7C4-40BB-BE9A-0C545AB17EF6.jpeg
    1 MB · Hit: 55

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Şuan 16 mbps telekom kullanıyorum gayet memnunum efsane ping değerlerim de hızım da tam stabil fakat taahhüt bitsin TürkNet geçeceğim çünkü aynı fiyata 100 mbps'e kadar internet veriyorlar ve altyapım destekliyor.

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
soldakinden benimki

Şuan 16 mbps telekom kullanıyorum gayet memnunum efsane ping değerlerim de hızım da tam stabil fakat taahhüt bitsin TürkNet geçeceğim çünkü aynı fiyata 100 mbps'e kadar internet veriyorlar ve altyapım destekliyor.
aynen kablonetde aynı avantajları var şu aralar türk net ve kablo netin avantajları var

Ekler

• da.jpg
    da.jpg
    185.5 KB · Hit: 43
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri