Arama sonuçları: *

1. v3ttt

Yardım Comnet'ten NetGSM geçen var mı?

Selam arkadaşlar. Malum geçenlerde COMNET patladı. Bende 1,5 yıldır kullanıyordum. Comnet hizmet numarası üzerinden başka İSS'lere geçenler varsa fikirlerini almak istiyorum. Türk Telekom'u aradım. Aynı hizmet numarası üzerinden transfer ile 100mbps için aylık 600 küsür para istiyor. Geçenlerde...
  2. v3ttt

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

Bende benzeri düşündüm zaten. Ama gene de bilgisi olan varsa yol gösterir diye sormak istedim. Dönüş yaptığınız için teşekkürler. Zaten modemi 1000₺'den satıyorlar kaldı ki benimde içerde 201 günüm varken 11.12.24 tarihi ile comnet hepimizi ortada bıraktı. Bende şimdi netgsm mi TTNet mi geçsem...
  3. v3ttt

Bilgi verdiğin için teşekkürler. Comnet modem iadesi istiyordu onu nasıl çözdünüz. Yada nasıl çözeceksiniz bir fikriniz yada tavsiyeniz var mı?
  4. v3ttt

Selam Netgsm türk telekom alt yağısını mı ku Selam netgsm geçiş yaptığınızda modem vs kapatmadan mı geçiş yaptınız. Onlarda mı türk telekom alt yapısını kullanıyor? Sadece başvuru yapıyorsunuz ve sonrasında aynı modemle devam mı ediyorsunuz?
  5. v3ttt

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

Abonelik iptali yapanlar oldu mu hiç? Benim 201 günüm var daha ve para iadesinin çok ama çok uzakta olduğunu düşünüyorum. Modem iadesini yapmayı da paramı alana kadar pek düşünmüyorum. Abonelik iptalini yapanlar varsa burada bizler bilgilendirirse güzel olur.
  6. v3ttt

Comnet aboneliğimi şikayetim üzerine iptal etti

1 yılım dolmak üzere comnetten memnunum. Neden şikayetçisiniz ve süreniz dolmadan internetinizi mi kestiler?
  7. v3ttt

Yardım Taahhütüm Bitiyor İnternet Servis Sağlayıcısı Önerir Misiniz?

COMNET.... 1 yılım dolmak üzere. 100mb kullanıyorum. 1 yıllık peşin ödedim kafa rahat. Haftaya 1 yıl daha uzatucam.
  8. v3ttt

Yardım Hangi internet sağlayıcısı secmeliyim

turktelekom altyapısını kullanan comnet fiyat performans olarak en iyisi şuan...
  9. v3ttt

Millenicom'a geçilir mi

Bilmiyorum ki nereden anlaşılıyor?
  10. v3ttt

Millenicom'a geçilir mi

Türknet sık sık internet kopmalarından kaynaklı Comnet geçtim. Türk Telekom alt yapısını kullandıkları için 3 4 aydır kullanıyorum sorun yok. 100mb yıllık paket aldım. Ama 125 135 mb arası hız alıyorum sürekli.
  11. v3ttt

iss önerisi türknet netspeed

3 sene kadar Turknet kullanıyordum. Binadaki kendilerine ait cihazda sıkıntı çıkması sonucu sık sık internetim kesiliyordu. Bunu defalarda destek raporu açtım ve 1 2 gün içinde bir çalışan gelip kutularına bakıp kendi cihazlarının sorunlu olduğunu söyledi. Ama cihaz değişimi yapmadılar. Bende...
  12. v3ttt

Comnet DDOS mu yiyor? Comnet'in sorunu nedir sizce?

Turknet'ten Comnet'e geçen birisi olarak sorunlarla ilgili doğru düzgün bir açıklama öğrenebilirsek ne mutlu bize :D
  13. v3ttt

Yardım Turknet'i bıraktım. Yerine tavsiyeniz nedir?

Selam arkadaşlar. 3 yıla yakındır kullandığım turknet'i geçen gün kapattırdım. Son 1 yıla yakın süredir sık sık kesilmeler oluyordu. Ve destek kaydı oluşturmama rağmen sorunumu çözmediler. Bende geçen gün kapattırdım. Yerine önereceğiniz yeni sağlayıcı var mıdır???
  14. v3ttt

Millenicom'dan sonra hangi ISS'ye geçilir?

3 yılı geçti sanırım turknet kullanalı. Son 1 yıla yakın ara ara kopmalar yaşıyorum, İstanbul'dayım ona rağmen. Nedenini tam söylemiyorlar. Ama şuan için kullanmaya devam ediyorum. Genel anlamda bir sıkıntım yok, şu ara ara kopmalarda olmasa çok güzel turknet...
  15. v3ttt

Türk telekom bütün fiber dönüşümlerini seçime kadar durdurdu

Bu ampulleri patlatmak için bir neden daha. Umarım Mayıs'tan sonra daha güzel bir ülke olabiliriz...
  16. v3ttt

Turknet Sözünde Durdu 1000/1000 Mbps

100 MB zaten. Hız düşürtünce kopmalar düzelir mi
  17. v3ttt

Ben 6 7 aydır bıktım artık. Sürekli internet kesilip geri geliyor. İstanbul'dayım ona rağmen
  18. v3ttt

3 yılı aşkındır turknet kullanıyorum. Bende memnundum. Ama son zamanlarda sık sık internette kopmalar oluyor. Defalarca destek talebi oluşturdum. Dün birisi geldi. Apartmanın girişindeki onlara ait olan bir cihazda sorun var. Ama nedense değişim yapmıyorlarmış. Anlamadım? Sorun onlardan kaynaklı...
  19. v3ttt

Turknet modem vs alacak mı?

Bro turknet geri alıyor. Bana da 1 2 ay önce getirdiler modem eski türktelekom modemim vardı üyelik iptal olursa modemi alıyorlar.
  20. v3ttt

Turknet modem vs alacak mı?

Bro sorun çok saçma değil mi? kim kime bedava bir şey veriyor ?
Top Bottom