Sana bırakacak halleri yok dimi1000 mbit için getirdiği modem ve fiber kutusunu alırlar mı iptal etmek istediğimde?
Kurulum ve modem ücretsiz yazıyor? geri alacaklarını nerede yazmışlar kanıt atar mısınSana bırakacak halleri yok dimi
eyw, araştırmak=sormak soruşturmak. Yakınlarından birini videomdamı oynattım ne bu sinirSana bırakacak halleri yok dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Keşke az bi şey araştırsanız.
Turktelekomdan aldığım 2 modem duruyor. Turknete geçerken geri istemediler, kurulumla ücretsiz almıştım zamanında.Bro sorun çok saçma değil mi? kim kime bedava bir şey veriyor ?
Her issde alınır tt-milleni bedava verilen modemlerin iadesi istenir mesaj olarak gelir eğer modeminiz yoksa ve tt fiber hattınız yoksa vdsl-adsl için modem almanız gerekecekKurulum ve modem ücretsiz yazıyor? geri alacaklarını nerede yazmışlar kanıt atar mısın
Bro turknet geri alıyor. Bana da 1 2 ay önce getirdiler modem eski türktelekom modemim vardı üyelik iptal olursa modemi alıyorlar.eyw, araştırmak=sormak soruşturmak. Yakınlarından birini videomdamı oynattım ne bu sinir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Turktelekomdan aldığım 2 modem duruyor. Turknete geçerken geri istemediler, kurulumla ücretsiz almıştım zamanında.