Şikayet edilecek bir şey yok hakları vardır sözleşmelerine koymuşlardır. Ha Comnet zaten öyle garip bir firma. Benzer çok şikayet gördüm şaşırmam yani.Comnet internetimi şikayetim üzerine iptal etti. nereye şikayet edebilirim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
BTK DA COMNET ÇIKMIYOR
Şikayet edenlerin veya Mh ile ters gidenlerin aboneliğini hiç bir şey demeden iptal ettiklerini bir çok yerde gördüm sizinki de öyle olmuş en azından kurtuldunuz diyelim düzgün internet sağlayıcısı seçin en azından uğraşmassınız bu tarz firmalarla.Comnet internetimi şikayetim üzerine iptal etti. nereye şikayet edebilirim ?
BTK DA COMNET ÇIKMIYOR
sorun o değil zaten benim bunları bir yere şikayet etmem lazım ki bi şekilde ucu bunlara dokunsun içim rahat etmez yoksaŞikayet edenlerin veya Mh ile ters gidenlerin aboneliğini hiç bir şey demeden iptal ettiklerini bir çok yerde gördüm sizinki de öyle olmuş en azından kurtuldunuz diyelim düzgün internet sağlayıcısı seçin en azından uğraşmassınız bu tarz firmalarla.
bende anlamadım adamları şikayet edemiyoruzbtk da nasıl çıkmıyor ilginç btk ya kayıtlı değil mi firma yoksa
turktelekom kaynaklı arızayı bildiriyorum yok efendim bölgenizdeki telekom müdürlüğüne gideceksiniz falan herhangi bir arıza durumunda hiç bir şekilde yardımcı olunmuyor. şöyle söyliyim binada 2 adet comnet kullanılıyor biri bende aynı gün içinde iki internet aynı zaman da kesildi bunu comnet e bildirdim iç tesisatınız da sorun olabilir falan saçma sapan muhabbetlere giriyorlar. 6 aylık paket almıştım 3 4 gün önce bakalım ücret iade edilecek mi yani paramızla rezil oluyoruz öyle söyliyim1 yılım dolmak üzere comnetten memnunum. Neden şikayetçisiniz ve süreniz dolmadan internetinizi mi kestiler?
ben suçu firmaya yüklemedim bu arada ne hakettiyse onu yazdım. müşteri temsilcisi dediğin yardımcı olacak Comnet kopyala yapıştır cevap yazıyor.Firmayı kapsamayan ama suçu firmaya yükleyerek şikayet şikayet şeklinde millet ağladığı için comnet de böyle bir politika izliyor. Sözleşmenizde vardır kendilerinin feshetme hakkı.
Firmayı kapsamayan ama suçu firmaya yükleyerek şikayet şikayet şeklinde millet ağladığı için comnet de böyle bir politika izliyor. Sözleşmenizde vardır kendilerinin feshetme hakkı.
aynı durumu az dah bende yaşıyordum. Firmayı kapsayan bir suçtu. Dsl kesilmesi yaşamıyordum ip sorunu yaşıyordum. Ve comnette bu aşırı fazla yaşanan bir durumdu ve müşteri hizmetleri gerçekten aşırı sıkıntılılar. Ben A diyorum onlar B diyor. Biraz emrivaki sert konuştuğumda beni hizmeti kapatmakla tehdit etmişlerdi. Onun bunun çocukları. Adresimde başka portum olmadığı için mecburen geri vites yaptım. Sonra değiştirdim bunları. Rezil firma.Firmayı kapsamayan ama suçu firmaya yükleyerek şikayet şikayet şeklinde millet ağladığı için comnet de böyle bir politika izliyor. Sözleşmenizde vardır kendilerinin feshetme hakkı.
yaşadğın sorun tam olarak neydi ?aynı durumu az dah bende yaşıyordum. Firmayı kapsayan bir suçtu. Dsl kesilmesi yaşamıyordum ip sorunu yaşıyordum. Ve comnette bu aşırı fazla yaşanan bir durumdu ve müşteri hizmetleri gerçekten aşırı sıkıntılılar. Ben A diyorum onlar B diyor. Biraz emrivaki sert konuştuğumda beni hizmeti kapatmakla tehdit etmişlerdi. Onun bunun çocukları. Adresimde başka portum olmadığı için mecburen geri vites yaptım. Sonra değiştirdim bunları. Rezil firma.
ulan güldürdün be
yaşadğın sorun tam olarak neydi ?
aynı durumu az dah bende yaşıyordum. Firmayı kapsayan bir suçtu. Dsl kesilmesi yaşamıyordum ip sorunu yaşıyordum. Ve comnette bu aşırı fazla yaşanan bir durumdu ve müşteri hizmetleri gerçekten aşırı sıkıntılılar. Ben A diyorum onlar B diyor. Biraz emrivaki sert konuştuğumda beni hizmeti kapatmakla tehdit etmişlerdi. Onun bunun çocukları. Adresimde başka portum olmadığı için mecburen geri vites yaptım. Sonra değiştirdim bunları. Rezil firma.