Neler Yeni

Millenicom'a geçilir mi

wonk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tufan Candemir
Arkadaşlar şuan Türknet kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz. Valorantta ping hiç sabit kalmıyor, steam pubg oynuyorum paket loss ve ping desen gram düşmüyor ne diyorsunuz geçilir mi ? İnternetim max 13mbps destekliyor.

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Koray Somuncu
Arkadaşlar şuan Türknet kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz. Valorantta ping hiç sabit kalmıyor, steam PUBG oynuyorum paket loss ve ping desen gram düşmüyor ne diyorsunuz geçilir mi ? İnternetim max 13mbps destekliyor.
ben türknetten millenicoma geçtim memnunum ama yinede en iyisi türktelekom yada turkcel alacan onlarda çok pahalı

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
ben 3 yıldır millenicom kullanıyorum başta modem kaynaklı çok sorun yaşadım 35 mbps lik pakette 40 alıyorum

YazılımKafa

80+ Silver
Arkadaşlar şuan Türknet kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz. Valorantta ping hiç sabit kalmıyor, steam PUBG oynuyorum paket loss ve ping desen gram düşmüyor ne diyorsunuz geçilir mi ? İnternetim max 13mbps destekliyor.
Hayır. Netspeed e geç. Müşteri hizmetleri millenicomun kötü

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Türknet sık sık internet kopmalarından kaynaklı Comnet geçtim. Türk Telekom alt yapısını kullandıkları için 3 4 aydır kullanıyorum sorun yok. 100mb yıllık paket aldım. Ama 125 135 mb arası hız alıyorum sürekli.

wonk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tufan Candemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haydaa herkes başka bişey diyor acayip arada kaldım şuan

oyunm

80+
etrafına sor biraz. ben öyle yapacağım çünkü bazı bölgelerde bazı operatörlerin ekipleri oluyor(özellikle izmir gibi büyük bir şehirde) bence sende sor biraz etrafına.

wonk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tufan Candemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
etrafına sor biraz. ben öyle yapacağım çünkü bazı bölgelerde bazı operatörlerin ekipleri oluyor(özellikle izmir gibi büyük bir şehirde) bence sende sor biraz etrafına.
İstanbuldayım etrafımdaki insanlar garip insanlar

Emir818.

80+ Bronze
Tt al gec

oyunm

80+
İstanbuldayım etrafımdaki insanlar garip insanlar
Allah sabır versin.. İzmirde istanbulun bağcılar gibi bir semtte oturuyorum ama komşuo lunca çok değişiyor :D .

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,840
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Türknet sık sık internet kopmalarından kaynaklı Comnet geçtim. Türk Telekom alt yapısını kullandıkları için 3 4 aydır kullanıyorum sorun yok. 100mb yıllık paket aldım. Ama 125 135 mb arası hız alıyorum sürekli.
Usta senin bilgilerde gittimi?

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1