Millenicom'a geçilir mi

wonk

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar şuan Türknet kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz. Valorantta ping hiç sabit kalmıyor, steam pubg oynuyorum paket loss ve ping desen gram düşmüyor ne diyorsunuz geçilir mi ? İnternetim max 13mbps destekliyor.

Arkadaşlar şuan Türknet kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz. Valorantta ping hiç sabit kalmıyor, steam PUBG oynuyorum paket loss ve ping desen gram düşmüyor ne diyorsunuz geçilir mi ? İnternetim max 13mbps destekliyor.
ben türknetten millenicoma geçtim memnunum ama yinede en iyisi türktelekom yada turkcel alacan onlarda çok pahalı

ben 3 yıldır millenicom kullanıyorum başta modem kaynaklı çok sorun yaşadım 35 mbps lik pakette 40 alıyorum

Arkadaşlar şuan Türknet kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz. Valorantta ping hiç sabit kalmıyor, steam PUBG oynuyorum paket loss ve ping desen gram düşmüyor ne diyorsunuz geçilir mi ? İnternetim max 13mbps destekliyor.
Hayır. Netspeed e geç. Müşteri hizmetleri millenicomun kötü

Türknet sık sık internet kopmalarından kaynaklı Comnet geçtim. Türk Telekom alt yapısını kullandıkları için 3 4 aydır kullanıyorum sorun yok. 100mb yıllık paket aldım. Ama 125 135 mb arası hız alıyorum sürekli.

Haydaa herkes başka bişey diyor acayip arada kaldım şuan

etrafına sor biraz. ben öyle yapacağım çünkü bazı bölgelerde bazı operatörlerin ekipleri oluyor(özellikle izmir gibi büyük bir şehirde) bence sende sor biraz etrafına.

etrafına sor biraz. ben öyle yapacağım çünkü bazı bölgelerde bazı operatörlerin ekipleri oluyor(özellikle izmir gibi büyük bir şehirde) bence sende sor biraz etrafına.
İstanbuldayım etrafımdaki insanlar garip insanlar

Tt al gec

İstanbuldayım etrafımdaki insanlar garip insanlar
Allah sabır versin.. İzmirde istanbulun bağcılar gibi bir semtte oturuyorum ama komşuo lunca çok değişiyor :D .

Türknet sık sık internet kopmalarından kaynaklı Comnet geçtim. Türk Telekom alt yapısını kullandıkları için 3 4 aydır kullanıyorum sorun yok. 100mb yıllık paket aldım. Ama 125 135 mb arası hız alıyorum sürekli.
Usta senin bilgilerde gittimi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,849
Üyeler
184,351
Son üye
Ensar!
Geri