Arama sonuçları: *

1. valoo

Gıbırnet ve Milenicom sürecim hakkında bilgilendirme

netspeed iyidir hocam tavsiye ederim
  2. valoo

Türk Telekom Kafasına Göre Upload Hızımı Düşürdü

Para ile satılıyordu eskiden şuan var mı? bilmiyorum
  3. valoo

O kuralı takacaklarını sanmıyorum
  4. valoo

Doğru söylüyorlar depremden dolayı 14mbps yapmışlardı muhtemelen benimkisinide 6'ya çekerler hatta isterlerse uploadı 1mbps'ye bile çekebilirler. Çünkü e'kadar ibaresi var hiçbir hak talep edemessin.
  5. valoo

Yardım Modemin sağladığı internet hızı alamıyorum

O sadece ethernet portunun 100mbps olduğunu gösteriyor bendede aynısı yazıyor o internet hızın değil sadece ethernet(lan) hızı.
  6. valoo

Türk Telekom Evde İnternet Taahhüt Yenileme Problemi

Altyapını adsl olarak mı görüyorlar yoksa. Ben mesela superonline'a başvurduğumda altyapınız yok diyordu oysaki altyapı var ve 80mbps hız var. Sen 24mbps hız almak istediğini sorumluluğu kendi üzerine aldığını söyle olmazsa hızımı 16'ya sabitleyin de kabul etmeleri gerek.
  7. valoo

Türk Telekom Evde İnternet Taahhüt Yenileme Problemi

Başka iss'ye geç böyle saçma bir şey mi olur. Bende aradığımda saçma bir şekilde altyapın yetersizse o hızı vermeyiz diyordu ve yüksek hızlı paket kampanyadaydı 10tl falan fark vardı. Netspeed'e geçtim en yüksek hızda kullanıyorum.
  8. valoo

Yardım türknet v.s türktelekom hangisini almalıyım kararsız kaldım

Sen bilirsin. Memnunsan türktelekomla devam et mantıklı.
  9. valoo

Yardım türknet v.s türktelekom hangisini almalıyım kararsız kaldım

Superonline Türknet ve Netspeed iss'lerini kullanmış biri olarak en iyisinin Netspeed olduğunu gözlemlemiş oldum. Fiyat ve performans olarak netspeed en iyisi ve türknete göre daha az şikayet açılıyor. Eğer netspeed'e geçmek istersen özelden davet kodumu atabilirim sende bende indirimli kullanırız.
  10. valoo

Netspeed hakkında bilgi almak istiyorum

Eğer ip konusunda iyise geçicem netspeed'e sen şuan netspeed'den memnun musun ve vdsl'de speedtest'te kaç ping verir bana normal komşularımda türktelekom ile wifi'de 5 ping çıkıyor kod varsa ver müşteri hizmetlerine iletiyim evrakları hazırlicam şimdi
  11. valoo

Ben türktelekom gibi hizmet almak istiyorum bana bulunduğum ilin ipsini versin ve benim bulunduğum konumda artık türksat kablonet'te hizmet vermeye başladı ve speedtest'te türksat kablo net'in sunucusu var. Türksat kablonetin sitesine girdim ama fiyatları pahalı geldi bana. Netspeede geçicem sanırım
  12. valoo

Şuanda türknet kullanıcısıyım vdsl 20ping 80mbps download 7.6 mbps upload alıyorum fiyatı 170tl oldu. Steamden oyun indirirken saniyede 10-10.2 mb indiriyor. Eskiden superonline 24mbps download 5upload olan tarifeden kullanırdım pingimi 6 gösteriyordu bulunduğum ile en yakın sunucuya...
  13. valoo

Türknet almaya değer mi ?

Zam geldi 169,90tl oldu ama 10ay kalma sözü verirsen 139,90'tl den kullanıyosun. Netspeed kullan bence türknete geçtim pingim arttı. Altyapıları güncellemişler normalde 35upload almam gerekirken altyapının desteklediğini vermiyorlar türktelekom kısıtlıyor yine.
Top Bottom