Neler Yeni

Netspeed hakkında bilgi almak istiyorum

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Şuanda türknet kullanıcısıyım vdsl 20ping 80mbps download 7.6 mbps upload alıyorum fiyatı 170tl oldu. Steamden oyun indirirken saniyede 10-10.2 mb indiriyor. Eskiden superonline 24mbps download 5upload olan tarifeden kullanırdım pingimi 6 gösteriyordu bulunduğum ile en yakın sunucuya bağlanıyordu online oyunlarda pingim gayet iyiydi fakat türknette direkt istanbul sunucusuna bağlandığı için sürekli hız testlerinde 20-22 ping alıyorum. En az ping sunan iss'ye geçmek istiyorum. Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum 100mbps download 8mbps upload olan tarife 134tl aylık. Netspeed'de türknet gibi direkt istanbul ip veriyorsa benim için iyi olmaz. Çünkü superonline bulunduğum ile en yakın ip'yi veriyordu komşumda türktelekom kullanıyor onada test ettim direkt bulunduğum ilin ip'sini veriyor speed testte 5ping çıkıyor. Netspeed'de bulunduğum ilin ip'sini vermesini istiyorum. Gibirnet'ide düşünüyorum eğer istanbul ip vermeyecekse bana oda olur.

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
efe
ip konusunda netspeed gayet başarılıdır . bu konuyla alakalı müşteri hizmetlerine sorunuzu sorabilirsiniz. başka sorularınız varsa cevaplayabilirim

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ip konusunda netspeed gayet başarılıdır . bu konuyla alakalı müşteri hizmetlerine sorunuzu sorabilirsiniz. başka sorularınız varsa cevaplayabilirim
Ben türktelekom gibi hizmet almak istiyorum bana bulunduğum ilin ipsini versin ve benim bulunduğum konumda artık türksat kablonet'te hizmet vermeye başladı ve speedtest'te türksat kablo net'in sunucusu var. Türksat kablonetin sitesine girdim ama fiyatları pahalı geldi bana. Netspeede geçicem sanırım

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
efe
Ben türktelekom gibi hizmet almak istiyorum bana bulunduğum ilin ipsini versin ve benim bulunduğum konumda artık türksat kablonet'te hizmet vermeye başladı ve speedtest'te türksat kablo net'in sunucusu var. Türksat kablonetin sitesine girdim ama fiyatları pahalı geldi bana. Netspeede geçicem sanırım
Netspeed e geçeceksen mutlaka kod ile kayit olmanı tavsiye ederim ( kodumu kullandırtmak amacında degilim merak etme👏 ) cunku 12 ay boyunca almış olduğun internet paketini 10 tl indirimli kullanırsın. Kodunu kullandığın kişinin faturalarını zamanında ödüyor olmasi onemli yoksa indirimin iptal olabilir. Bu zamanında ödeme senin içinde geçerli tabi

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Netspeed e geçeceksen mutlaka kod ile kayit olmanı tavsiye ederim ( kodumu kullandırtmak amacında degilim merak etme👏 ) cunku 12 ay boyunca almış olduğun internet paketini 10 TL indirimli kullanırsın. Kodunu kullandığın kişinin faturalarını zamanında ödüyor olmasi onemli yoksa indirimin iptal olabilir. Bu zamanında ödeme senin içinde geçerli tabi
Eğer ip konusunda iyise geçicem netspeed'e sen şuan netspeed'den memnun musun ve vdsl'de speedtest'te kaç ping verir bana normal komşularımda türktelekom ile wifi'de 5 ping çıkıyor kod varsa ver müşteri hizmetlerine iletiyim evrakları hazırlicam şimdi

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
efe
Eğer ip konusunda iyise geçicem netspeed'e sen şuan netspeed'den memnun musun ve vdsl'de speedtest'te kaç ping verir bana normal komşularımda türktelekom ile wifi'de 5 ping çıkıyor kod varsa ver müşteri hizmetlerine iletiyim evrakları hazırlicam şimdi
Ben memnunum ping değerleri altyapıya ve bölgene bağlı olarak değişebilir. Valorantta kablosuz olarak 25-28 arası bir ping aliyorum ben ( Antalya'da yaşıyorum ) . Gayet stabil çalışıyor yani bir anda 100-500-1000 olmuyor . Tabi bilgisayarım biraz eski yani wifi kartım da doğal olarak eski . Burada ping testini ancak sen deneyimleyebilirsin. Kullandığın ekipmandan tut da binanin altyapisina kadar birçok etmen var .

MTLYCX benim kodum kullanmak istersen kullanabilirsin

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Ben memnunum ping değerleri altyapıya ve bölgene bağlı olarak değişebilir. Valorantta kablosuz olarak 25-28 arası bir ping aliyorum ben ( Antalya'da yaşıyorum ) . Gayet stabil çalışıyor yani bir anda 100-500-1000 olmuyor . Tabi bilgisayarım biraz eski yani wifi kartım da doğal olarak eski . Burada ping testini ancak sen deneyimleyebilirsin. Kullandığın ekipmandan tut da binanin altyapisina kadar birçok etmen var .

MTLYCX benim kodum kullanmak istersen kullanabilirsin
Dostum ana konu harici kod paylasamazsin özelden paylas

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,954
Üyeler
164,756
Son üye
alp3rr
Top Bottom