Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Gta 5 Pegassi Torero satan var mı?

Hocam bu satım dediğiniz oyun içi mi yoksa Cidden CS itemleri gibi gerçek parayla mı satılıyor bu şeyler?
  2. KaptanMC

Ekip arıyorum cs2 - ekip de kurabiliriz

Hocam Sizce Oyunu açıp Oynamayıp arkadan açıp arka plana atmak ne kadar mantıklı??? Hayır madem 1600 saat oynamadın arkada açık bıraktın neden o zaman Sanki 1600 saat oynamış gibi anlatıyon günde 2 saat oynasan 600-700 saat oynamışsın mesela öyle söyleseydin ayrıca espirisine demiştim kötülemek...
  3. KaptanMC

Ekip arıyorum cs2 - ekip de kurabiliriz

Hayır komik tarafıda zaten 1600 Saat oynama saati yani işteyken oyunda gözükmüyor ki yani 1600 Saat oynamış sonra işten geliyom çok oynamıyom diyo 1600 saat napmış😂😂😂😂
  4. KaptanMC

valorannta pass vs 27sinde gelcek olan gece pazarı

CS Hesap Dizmek 30K mı😂😂😂 knk YouTube'da bile 200-300TL ye hesap dizme videoları var hadi daha böyle göze Hitap eden daha kaliteli bir hesap dizim dersen 2-5K arası dize biliyorsun ve iyi yanı bu skinleri satıp paranı katlama olasığıda var evet zararda edebilirsin ama sonuç olarak her türlü en...
  5. KaptanMC

Knk aslında bunlarda biraz hak vermek Lazım Çünkü Valo Oynayan kitle çoğunlukla Daha yeni bilgisayar alan PC oyunlarına yeni başlayan çoğunlukla Çocuk ve erenlerden oluşan bir kitle Yani adamlarda oyun Kültürü yok nasıl desem Bizim Gibi CS 1.6 / Half-Life / Halo / Max Payne/ GTA Vice City / GTA...
  6. KaptanMC

Knk CS Fan boy'u falan değilim onun dışında Zaten CS'de hile ve buglar olduğunu ve Valvenin eskisine göre CS'yi Saldığını kabul etim zaten inkar etmedim ki ben. -CS Her Zaman Kazandırmıyor demişsin ama okumadın galiba ben CS'ye Hiç para yatırmadım ki Sanki bana Kaybettirmiş gibi her zaman...
  7. KaptanMC

Ne alaka? Sana CS'ye mı baş dedim knk? Ben genelde FPS oyunu olarak CS oynuyom ama Şimdiye dek Sadece oyunu almak için 250TL ödedim onun dışında Hiç para Yatırmadım Toplasan 2 yıldır Arda bir oynuyodu ve Kim bilir CSGO! Sayesinde aşşağı Yukarı 10K'da kazanmışımdır Hatta günümüzdeki dolar kuru...
  8. KaptanMC

Hatbiden Arkadaşın dediği gibi paraya deymez o oyuna (Aslında oyun neysede Kitlesi Çöp) bak tamam seçebilirsiniz herkesin zevki farklı ama bakınca Fiyatlarda Çok Pahalı Yani minimum 400TL'ye falan Skin alabiliyon Yani 13 dolar civarı amerikalılara koymaz ama bence bı oyunda (Sadece Bir skine!!!)...
  9. KaptanMC

CS2 cok hile var napmalıyız?

knk Ark Girmeyi dene nedenini bilmiyorum ama Ark ile girince pek hile gelmiyo şahsen
Top Bottom