KaptanMC
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 486
- İsim
- Mehmetcan İvrendi
Knk aslında bunlarda biraz hak vermek Lazım Çünkü Valo Oynayan kitle çoğunlukla Daha yeni bilgisayar alan PC oyunlarına yeni başlayan çoğunlukla Çocuk ve erenlerden oluşan bir kitle Yani adamlarda oyun Kültürü yok nasıl desem Bizim Gibi CS 1.6 / Half-Life / Halo / Max Payne/ GTA Vice City / GTA San andreas / Call of Duty /Assasin's Creed gibi seriler ile büyümedilerki asıl oyun kültürünü anlasınlar tek bildikleri Valo/Pubg gibi oyunlara ailelerinin paralarını basıp 1-2 Skin ile hava atmak yani insanlar Arkadaş ile oyunlar oynayıp eylenmek yerine oyunlara para basmayı eğlenceli buluyolar artık yani ben çevremde hiç bu efsaneler ile büyümüş ve Valo oynayan adam görmedim mesela bu yüzden Valo oynayana bı şey demiyorum zaten ama valo'ya harçlıkların dan vs. biriktirdiği Aman aman paraları basan insanlar sadece biraz boş geliyorHacı boş versene adam bağımlı harcasın parasını boş ver senden mi çıkıyor para sen cs ile ilgili bir şey yazmamışsın adam seni fanboy bellemiş iki saniyede halbuki cs den bahseden ilk yukardaki arkadaş gerek yok uzatmaya ne alıyorsa alsın o parayı valoranta yatıracağıma gider dışarda iskender yerim gezerim daha faydalı bir aktivite yada kenara koyar birikim yaparım bu arkadaş yerinde olsam adamlar oyunu skin satarak çeviriyor bu kadar saçmalığa çoktan bu oyunun bitmesi lazımdı ama maalesef insanlar her gün dışarıya çıkıp para harcama lüksü olmadığı bu oyunu oynuyor