Neler Yeni

valorannta pass vs 27sinde gelcek olan gece pazarı

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hacı boş versene adam bağımlı harcasın parasını boş ver senden mi çıkıyor para sen cs ile ilgili bir şey yazmamışsın adam seni fanboy bellemiş iki saniyede halbuki cs den bahseden ilk yukardaki arkadaş gerek yok uzatmaya ne alıyorsa alsın o parayı valoranta yatıracağıma gider dışarda iskender yerim gezerim daha faydalı bir aktivite yada kenara koyar birikim yaparım bu arkadaş yerinde olsam adamlar oyunu skin satarak çeviriyor bu kadar saçmalığa çoktan bu oyunun bitmesi lazımdı ama maalesef insanlar her gün dışarıya çıkıp para harcama lüksü olmadığı bu oyunu oynuyor
Knk aslında bunlarda biraz hak vermek Lazım Çünkü Valo Oynayan kitle çoğunlukla Daha yeni bilgisayar alan PC oyunlarına yeni başlayan çoğunlukla Çocuk ve erenlerden oluşan bir kitle Yani adamlarda oyun Kültürü yok nasıl desem Bizim Gibi CS 1.6 / Half-Life / Halo / Max Payne/ GTA Vice City / GTA San andreas / Call of Duty /Assasin's Creed gibi seriler ile büyümedilerki asıl oyun kültürünü anlasınlar tek bildikleri Valo/Pubg gibi oyunlara ailelerinin paralarını basıp 1-2 Skin ile hava atmak yani insanlar Arkadaş ile oyunlar oynayıp eylenmek yerine oyunlara para basmayı eğlenceli buluyolar artık yani ben çevremde hiç bu efsaneler ile büyümüş ve Valo oynayan adam görmedim mesela bu yüzden Valo oynayana bı şey demiyorum zaten ama valo'ya harçlıkların dan vs. biriktirdiği Aman aman paraları basan insanlar sadece biraz boş geliyor

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Şu bir gerçek oyuna para yatıracak bir insan düzgün bir envanter dizecekse ortalama 10 ila 30 k arası harcaması lazım ama valorantta öyle değil her türlü daha ucuza envanter dizilebiliyor valorantta CS nin en büyük eksisi hile konusuna net bir çözüm getirilmedi lol ve CS yi ilk çıktığı günden beri oynuyorum lolu ara sıra bıraktım saldım loldede her zaman olmasa bile Hile geliyor karşıya CS de bu oran daha fazla valoda nadir geliyor rahat oynanış bakımından valorant daha adil diye düşünüyorum. Premium almakla sürekli sürdürülebilir para kazandırmıyor oyun eskiden kasa atardı haftada 200 300 TL kazandırırdı bu oranda düştü.Operasyonda sürekli gelen bir şey değil yani kazanç sağlamak zor. Valoda kazandırmıyor zevk meselesi para kazanma gayesi yoksa kişide istediği oyuna para basabilir o konuda.wolfteam hala oynanıyor ama kitle azaldı onuda baya bir süre oynadım pay2 win oldu oyun bıraktım. Pb de oynadım eski popüler fps oyunlarının hepsini oynadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Komple kitle çöp denemez hocam genelleme yapmak pek doğru olmaz diye düşünüyorum her oyunda toxic oyuncu var illaki oluyor ya trolleyip oyun huzurunu kaçırıyor ya küfür hakaret ediyor vb. CS Valo LoL vb bir çok oyunda karşılaşıyoruz.
CS Hesap Dizmek 30K mı😂😂😂
knk YouTube'da bile 200-300TL ye hesap dizme videoları var hadi daha böyle göze Hitap eden daha kaliteli bir hesap dizim dersen 2-5K arası dize biliyorsun ve iyi yanı bu skinleri satıp paranı katlama olasığıda var evet zararda edebilirsin ama sonuç olarak her türlü en kötü ihtimal ile paranın bir kısmını alabiliyorsun yani ve senin bahsettiğin 30K hesapların i fiyatlarda olmasının tek sebebi Bıçaklar onlar çok pahalı yani 30K hesap dizmene gerek yok ki Valirantdada pahalı skinlerden alsan çok daha pahalıya geliyor 1 Skin ortalama 400TL civarı yani 10 Skin alsam 4K yapıyor CS'de 4K ya 15-25 tane Skin alırsın ve bahsettiğim skinler 0.30cent lık skinler değil yani iyi kaliteli 5-10 dolarlık müq skinler Vali sadece Skinleri Animasyonlu ve 3D vs. olduğu için iyi gözüküyor kendine çekiyor CS daha gercekçi bir oyun olduğu için Normal skinler kullanıyor bu belki bazı insanları cezbetmeye bilir yani hesap dizme konusunda CS daha avantajlı ve dediğim gibi ben sadece arada bir grip kasa düşürerek 10K üstü kazanmışımdır güncel kur ile kıyaslamıyorum bile yani 800-1000 dolar arası ve tek kuruş yatırmadan kasaları bile kasa Satark anahtar alıp açıyordum 😅

-Dedigim gibi Valo'ya karşı değilim sadece Kitlesi ve Fiyatlandırması hoşuma gitmiyor.

-Neyse konuyu uzatmanın manası yok boş ver zevkler tartışılmaz sonuçta😁

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Burak
CS Hesap Dizmek 30K mı😂😂😂
knk YouTube'da bile 200-300TL ye hesap dizme videoları var hadi daha böyle göze Hitap eden daha kaliteli bir hesap dizim dersen 2-5K arası dize biliyorsun ve iyi yanı bu skinleri satıp paranı katlama olasığıda var evet zararda edebilirsin ama sonuç olarak her türlü en kötü ihtimal ile paranın bir kısmını alabiliyorsun yani ve senin bahsettiğin 30K hesapların i fiyatlarda olmasının tek sebebi Bıçaklar onlar çok pahalı yani 30K hesap dizmene gerek yok ki Valirantdada pahalı skinlerden alsan çok daha pahalıya geliyor 1 Skin ortalama 400TL civarı yani 10 Skin alsam 4K yapıyor CS'de 4K ya 15-25 tane Skin alırsın ve bahsettiğim skinler 0.30cent lık skinler değil yani iyi kaliteli 5-10 dolarlık müq skinler Vali sadece Skinleri Animasyonlu ve 3D vs. olduğu için iyi gözüküyor kendine çekiyor CS daha gercekçi bir oyun olduğu için Normal skinler kullanıyor bu belki bazı insanları cezbetmeye bilir yani hesap dizme konusunda CS daha avantajlı ve dediğim gibi ben sadece arada bir grip kasa düşürerek 10K üstü kazanmışımdır güncel kur ile kıyaslamıyorum bile yani 800-1000 dolar arası ve tek kuruş yatırmadan kasaları bile kasa Satark anahtar alıp açıyordum 😅

-Dedigim gibi Valo'ya karşı değilim sadece Kitlesi ve Fiyatlandırması hoşuma gitmiyor.

-Neyse konuyu uzatmanın manası yok boş ver zevkler tartışılmaz sonuçta😁
Orası öyle valoda misal set veriyor CS de set halinde alma kısmı yok elbette her iki oyundada farklılıklar var ama CS de bıç gerçekten pahalı hajetmiyor o fiyatları ana cs 2 de görüntü daha güzel oldu float düzeldi daha hoş duruyor

Top Bottom