Valve dümenden cs 2yi yaptığı için pek bir şey yapamazsınız gibi artık valve'ın popişi ne zaman tutuşur o zaman hilelere çözüm gelir.Hileler yüzünden oyundan soguduk hangi seçkin maça girsem hile geliyor.Rakip maçta yenilince mola istiyorlar hemen acıyorlar.Biz bu oyunu temiz sekilde nasıl oynayacaz?
knk Ark Girmeyi dene nedenini bilmiyorum ama Ark ile girince pek hile gelmiyo şahsenHileler yüzünden oyundan soguduk hangi seçkin maça girsem hile geliyor.Rakip maçta yenilince mola istiyorlar hemen acıyorlar.Biz bu oyunu temiz sekilde nasıl oynayacaz?
Reis oyunu sil 3 ay 5 ay sonra indir düzelmiş olurHileler yüzünden oyundan soguduk hangi seçkin maça girsem hile geliyor.Rakip maçta yenilince mola istiyorlar hemen acıyorlar.Biz bu oyunu temiz sekilde nasıl oynayacaz?
Tabii biraz düzelmiş olurReis oyunu sil 3 ay 5 ay sonra indir düzelmiş olur
Nasıl attıyoruz knkSeçkin oynuyorum 13k dayım hiç hileye denk gelmedim. Güven faktörünü arttır
Hesabını at bakalimNasıl attıyoruz knk
Övgü boost etki etmiyor aksine güven faktörü düşürüyorGüven faktörün düşük olduğu için gelmesi normal 3k saatim var benimde hilenin ne olduğunu unuttum gelmiyor.
Eskiden güven faktörü için övgü boost yapılıyordu 5 TL'ye 500 500 500 yapmıştım artık yapılmıyor.
5 aydır gemideydim yeni geldim ve pubg nin de aynı cs tarzinda mod yayınlandığını gördüm. CS benim için tarih oldu.Hileler yüzünden oyundan soguduk hangi seçkin maça girsem hile geliyor.Rakip maçta yenilince mola istiyorlar hemen acıyorlar.Biz bu oyunu temiz sekilde nasıl oynayacaz?
Dün basit eğlence moduna girdim baktım bizim takımdaki adamın skoru baya iyi bunu izlemeye başladım yeminlen duvar takibi yapıyordu sonra bunu uyardım hileyi kapat diye oylama başlattım başta kimse onay vermedi sonra diğerleri de anladı bunun hile olduğunu tekrar oylama başlattım ama yine atamadım takımdakilerin bazılarının da işine geldi ben hileci gördüğüm zaman tilt oluyorum isterse benim takımda olsunHileler yüzünden oyundan soguduk hangi seçkin maça girsem hile geliyor.Rakip maçta yenilince mola istiyorlar hemen acıyorlar.Biz bu oyunu temiz sekilde nasıl oynayacaz?