CS2 cok hile var napmalıyız?

Hileler yüzünden oyundan soguduk hangi seçkin maça girsem hile geliyor.Rakip maçta yenilince mola istiyorlar hemen acıyorlar.Biz bu oyunu temiz sekilde nasıl oynayacaz?
Valve dümenden cs 2yi yaptığı için pek bir şey yapamazsınız gibi artık valve'ın popişi ne zaman tutuşur o zaman hilelere çözüm gelir. :D

Hileler yüzünden oyundan soguduk hangi seçkin maça girsem hile geliyor.Rakip maçta yenilince mola istiyorlar hemen acıyorlar.Biz bu oyunu temiz sekilde nasıl oynayacaz?
knk Ark Girmeyi dene nedenini bilmiyorum ama Ark ile girince pek hile gelmiyo şahsen

Reis oyunu sil 3 ay 5 ay sonra indir düzelmiş olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis oyunu sil 3 ay 5 ay sonra indir düzelmiş olur
Tabii biraz düzelmiş olur

Seçkin oynuyorum 13k dayım hiç hileye denk gelmedim. Güven faktörünü arttır

Güven faktörün düşük olduğu için gelmesi normal 3k saatim var benimde hilenin ne olduğunu unuttum gelmiyor.
Eskiden güven faktörü için övgü boost yapılıyordu 5 TL'ye 500 500 500 yapmıştım artık yapılmıyor.

CS devri bitio yavaş yavaş adam etmezlerse daha da çok oyuncu bırakacak benim gibi

Güven faktörün düşük olduğu için gelmesi normal 3k saatim var benimde hilenin ne olduğunu unuttum gelmiyor.
Eskiden güven faktörü için övgü boost yapılıyordu 5 TL'ye 500 500 500 yapmıştım artık yapılmıyor.
Övgü boost etki etmiyor aksine güven faktörü düşürüyor

5 aydır gemideydim yeni geldim ve pubg nin de aynı cs tarzinda mod yayınlandığını gördüm. CS benim için tarih oldu.

Dün basit eğlence moduna girdim baktım bizim takımdaki adamın skoru baya iyi bunu izlemeye başladım yeminlen duvar takibi yapıyordu sonra bunu uyardım hileyi kapat diye oylama başlattım başta kimse onay vermedi sonra diğerleri de anladı bunun hile olduğunu tekrar oylama başlattım ama yine atamadım takımdakilerin bazılarının da işine geldi ben hileci gördüğüm zaman tilt oluyorum isterse benim takımda olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri