Arthur♛Morgan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,742
Ya umrumda değil zaten rankın ne olduğu biz sadece eğlencesine giriyoruz ama sebebini merak ettim...Aynı sorun bende de oluyor bazen (klonumu buldum)
Ya umrumda değil zaten rankın ne olduğu biz sadece eğlencesine giriyoruz ama sebebini merak ettim...Aynı sorun bende de oluyor bazen (klonumu buldum)
CS GO kapandığından beri CS2 oynuyorum. 30-40 maç oynamışımdır 2-3 şüpheli dışında hiç hile görmedim. Ancak herkes sıfır ranktan başladığı için karşına çok iyi oyuncular da gelebiliyor.Hileler yüzünden oyundan soguduk hangi seçkin maça girsem hile geliyor.Rakip maçta yenilince mola istiyorlar hemen acıyorlar.Biz bu oyunu temiz sekilde nasıl oynayacaz?
Bana da hiç gelmedi 70 maç atmışımdır bütün hayatımdabu hileler bi bana gelmiyor galiba
FPS oyunlarında e spocuların bile hile kullandığı tespit ediliyor bu kadar çok oyuncu kitlesi olan bir oyunda seçkin de bile bu kadar çok hileyle karşılaşmak imkansız değil açtığım konuda CS hilesi yapan birisi var ve çok fazla izlenmiş videosu yabancıları katmıyorum onlar hile konusunda bizimkilerden daha üst seviye ve onlar seçkine rahatça ulaşabiliyorCS GO kapandığından beri CS2 oynuyorum. 30-40 maç oynamışımdır 2-3 şüpheli dışında hiç hile görmedim. Ancak herkes sıfır ranktan başladığı için karşına çok iyi oyuncular da gelebiliyor.
O kadar kolaysa valveda yaparŞu hile engelleme sisteminin sorumluluğunu bana vericekler zamanında c++ tecrübem de var yapmadıkları şeyi yapıp tüm hileleri öncelikle lifetime premium üyelik alıp kodlarını deşifre ede ede günlük update atıcam vac a bunlar hile nin çalışma prensibine göre engelleme yaptıkları için aylar alabiliyor ban yemesi ama benim dediğim method ile günlük ban yicekler ve en son pes edicekler çok özel hile olmadıkça.
Metin2 adlı oyunda bile hackshield kodlayan kişiler bilgisayara erişme izni koyup adamın hile yapıp yapmadığını arada kontrol edip yapıyorsa yöntemini çözüp güncelleyerek hileyi engellediklerini gördüm ben istenirse her şey yapılır tabii ne kadar etikti bilmiyorum zaten oynamayı bıraktım bunları öğrendikten sonra pvpleri.
kolay zaten yapmıyorlar neden yapsınlar adamlar bundan para bile kazanıyor çalışanları bile kaç kere database sızdırdı kod örnekleri afişe edildi ona göre hilelere güncelleme attılar oyunda hata mesajı falan cıkartanlar oluyordu neler neler olduO kadar kolaysa valveda yapar
Klasik CS fanı. Ya bi kere nerden biliyosun hileye denk gelmediğini.Seçkin oynuyorum 13k dayım hiç hileye denk gelmedim. Güven faktörünü arttır
Oyuna 3400 saat vermişim karşımdakinin hile olduğu anlamicak kadar mal değilimKlasik CS fanı. Ya bi kere nerden biliyosun hileye denk gelmediğini.
Şans işi hocam ben bu sene 100 maç falan oynamışımdır. Hiç hile gelmedi.FPS oyunlarında e spocuların bile hile kullandığı tespit ediliyor bu kadar çok oyuncu kitlesi olan bir oyunda seçkin de bile bu kadar çok hileyle karşılaşmak imkansız değil açtığım konuda CS hilesi yapan birisi var ve çok fazla izlenmiş videosu yabancıları katmıyorum onlar hile konusunda bizimkilerden daha üst seviye ve onlar seçkine rahatça ulaşabiliyor