Arama sonuçları: *

1. jombo

Call of Duty: Black Ops 7 alınır mı?

Eskiden en düşük pakette bile istediğini oynardın :D şimdi 800tl vermediğin sürece yok , ben aylık 800tl verebiliyorsam zaten direkt gider her ay istediğim oyunu alırım saçma bir hamle.
  2. jombo

yuh 500tl ne ara oldu ? en son 230-300 tl arasındaydı.
  3. jombo

sadece zombi modu için oynayacaksan gamepass ile oyna beğenirsen direkt oyunu alırsın.
  4. jombo

LoL Eu West'de ping kaç?

hatay da 70-80 alıyorum :D 8mbps dandik internet ile.
  5. jombo

LoL Eu West'de ping kaç?

benim gibi özürlü bir internete sahip biri bile 70-80 alıyorsa sen her türlü altını alırsın.
  6. jombo

Steam PUBG oynanılır mı?

vallahi bilmiyorum hiç bakmadım oynamadım da ama izlediğime göre keyifli bir oyun (inşaat olmayan modu).
  7. jombo

Steam PUBG oynanılır mı?

Hileden geçilmiyor , fortnite bakabilirsin olmazsa extraction shooter oyunlara şans verebilirsin.
  8. jombo

Roblox açıldı mı? Robloxun son durumu.

dpi ile rahatça oynanıyor kendim de kullanıyorum olmazsa en basitinden warp var.
  9. jombo

Yardım Riot Games van 9101 hatası

biostan secure boot ayarını açmanız gerek sanırım.
  10. jombo

F2P MMORPG Oyun Önerisi

tps , tam olarak shooter değil buildler var melee build yapabilirsin.
  11. jombo

F2P MMORPG Oyun Önerisi

warframe yarım açık dünya , ticaret var klan sistemi var ve gelişmesi çok keyifli (bence hikayesi de müthiş)
  12. jombo

Minecraft nasıl beraber oynanır

yok hocam işin esprisi o korsan oynuyorum en kısa sürede orjinale geçicem.
  13. jombo

hocam benim gibi denizlerde gezen oyuncular için pek çalışmıyor xd.
  14. jombo

hocam youtube den bakın ben de tam bilmiyorum :D shader ise çok basit curseforge üzerinden indirip mc girip ayarlardan dosya yerini açıp içine atıyorsunuz böyle anlatınca karışık oldu :D yt den bakabilirsiniz.
  15. jombo

essential modu ile oynayabilirsiniz evet.
  16. jombo

Yardım LoL mü oynamalıyım Valo mu?

çok ta bir fark yok oyunlarda genel olarak abaza kitle var kızcağıza oyun oynatmazlar iğrenç konuşurlar kız arkadaşımla giriyordum sevgilisi olduğumu belirtmeme rağmen iğrenç konuşuyorlardı :D frankfurt belki daha medenidir bilemem.
  17. jombo

Yardım LoL mü oynamalıyım Valo mu?

şimdi senin bir kadın bir kardeşimiz/ablamız olduğunu varsayıyorum valoda fazla abaza var en azından sesli sohbet olmayan bir oyun olan lol'ü oynamanı önermekteyim 8 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum dereceli kasma eğlenmene bak bu arada call of duty , battlefield gibi oyunlara da...
  18. jombo

Yardım Robloxta Oyun Yaparak Kazanç Sağlayabilirmiyim ?

kendin öğrenmen daha iyi olur açıkçası ama yardım almak için kullanabilirsin.
  19. jombo

Yardım Robloxta Oyun Yaparak Kazanç Sağlayabilirmiyim ?

oyun yapmaya başlamak ve deneyim kazanmak için roblox harikadır denemekten zarar gelmez kazanç sağlamasan bile tecrübe kazanmış olursun benimde o tarz planlarım var.
  20. jombo

Mobile Legends Eşleştirme Destek

dediğim gibi hocam kasmayın kendinizi :D mistiğe atın hesabı sonra full klasik girin zaten mistikte olduğunuz için karşınıza da çok kötü oyuncu gelmez zevk te alırsınız ben öyle yapıyorum mlbb çekilecek çile değil.
Geri