mmmmmmmmmmmmmmm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 563
Battle royale tarzı oyun arıyorum da steam pubg hala oynanılır mı?
Hileden geçilmiyor , fortnite bakabilirsin olmazsa extraction shooter oyunlara şans verebilirsin.Battle royale tarzı oyun arıyorum da steam pubg hala oynanılır mı?
FortniteBattle royale tarzı oyun arıyorum da steam pubg hala oynanılır mı?
fortnite hiç denemedim şans vermek lazım kaç gb peki indirmesi net hızım kötü de ona göre gece indiririmHileden geçilmiyor , fortnite bakabilirsin olmazsa extraction shooter oyunlara şans verebilirsin.
kaç gb indirmesiFortnite
vallahi bilmiyorum hiç bakmadım oynamadım da ama izlediğime göre keyifli bir oyun (inşaat olmayan modu).fortnite hiç denemedim şans vermek lazım kaç gb peki indirmesi net hızım kötü de ona göre gece indiririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaç gb indirmesi
110-120 falanfortnite hiç denemedim şans vermek lazım kaç gb peki indirmesi net hızım kötü de ona göre gece indiririm
kaç gb indirmesi
dünyayı kurtarmak diye bi eklentisi var paralı. onu indirmezsen 70 80 gbfortnite hiç denemedim şans vermek lazım kaç gb peki indirmesi net hızım kötü de ona göre gece indiririm
kaç gb indirmesi
inşaatlı da olsa alışmam sırf grafikler için oynanılır ya aşırı tatlışvallahi bilmiyorum hiç bakmadım oynamadım da ama izlediğime göre keyifli bir oyun (inşaat olmayan modu).
110-120 falan
Buildsiz modunda varinşaatlı da olsa alışmam sırf grafikler için oynanılır ya aşırı tatlış
sistemim rtx3060 ti i5 12400fSisteminiz nedir bu arada
Süper ultra oynarsınsistemim rtx3060 ti i5 12400f