Call of Duty: Black Ops 7 alınır mı?

Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlar, ben Black Ops 7’yi çok beğendim. Betası falan baya hoşuma gitti, almayı düşünüyorum. Alma sebebim zombi modunu sevdiğim için ve multiplayer modunun da keyifli olması. Black Ops 6’yı almıştım, onu da beğendim. Sizce Black Ops 7 alınır mı?

Arkadaşlar, ben Black Ops 7’yi çok beğendim. Betası falan baya hoşuma gitti, almayı düşünüyorum. Alma sebebim zombi modunu sevdiğim için ve multiplayer modunun da keyifli olması. Black Ops 6’yı almıştım, onu da beğendim. Sizce Black Ops 7 alınır mı?
sadece zombi modu için oynayacaksan gamepass ile oyna beğenirsen direkt oyunu alırsın.

o kadar linç rağmen black ops 6 benimde hoşuma gıtmıstı ama bu fiyatlara almayı tercih etmem en yakın indirimde anca.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-10-27 161502.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-27 161502.webp
    56.4 KB · Hit: 20
uçmuş fiyatlar.
Eskiden en düşük pakette bile istediğini oynardın :D şimdi 800tl vermediğin sürece yok , ben aylık 800tl verebiliyorsam zaten direkt gider her ay istediğim oyunu alırım saçma bir hamle.

Hocam ben de gamepass alıp campaign'i oynayacağım her sene bi tane yeni cod oynamak alışkanlık oldu. Ama online oynasaydım satın da alabilirdim.

Eskiden en düşük pakette bile istediğini oynardın :D şimdi 800tl vermediğin sürece yok , ben aylık 800tl verebiliyorsam zaten direkt gider her ay istediğim oyunu alırım saçma bir hamle.
pc paketi de 450 TL olmuş kardeşim, vallahi hiç mantıklı değil bence.

Yıllardır tüm cod oyunlarini alıp oynadım şu hile cronus işine çözüm bulamadıkları sürece hiçbir oyunlarını almam artık. Bf6 oynuyorum şu anlık.
Zombi modu için alınır bu arada

Alınır. Bu sene Battlefield 6 sayesinde oyuncuların yıllardır istediği değişiklikler uygulanınca ve adamlar topluluğu dinlemeye başlayınca bu oyun hakkında umutlarım arttı. Ben bu sene alacağım, seneye BF6 gibi bir rakibi olmayacağı için büyük ihtimalle adamlar eski hallerine dönüp topluluğu dinlemeyi bırakırlar ve belki seneye böyle Call of Duty çıkmaz.

Geri